Jump to content
Downtime alert 09/12 @ 19:00-20:00 Αναβαθμίζουμε την υποδομή μας για να προετοιμαστούμε για τις καλημέρες του νέου έτους!! ×

Call of Duty 4 Patch v1.6 Released

Duder

Recommended Posts

Posted

Weighing in at 282MB, this update adds hardcore and oldschool server browsing filters, fixes a denial of service vulnerability and includes four new maps (Creek, Chinatown, Broadcast, and Killhouse).

Download

:banging:

Posted

Nice. Η chinatown είναι πολύ ωραία και ίσως και η άλλη η μικρή για τρελό ξύλο.

Οι υπόλοιπες δύο μου φάνηκαν ψιλοαδιάφορες.

Posted

εγω εχω την ηλεκτρονικη εκδοση του παιχνιδιου(απο το site της nvidia) και θελει αλλο patch....θα περιμενω κι αλλο....

Posted

Επιτέλους! Από χθες το ψάχνω!

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Posted

λιγο off-topic

Εκανα format την προηγουμενη εβδομαδα,επανεγκατασταση το παιχνιδι και συνεχεια με πεταει εξω το Punkbuster στο πρωτο λεπτο.Καμμια ιδεα?

Posted
λιγο off-topic

Εκανα format την προηγουμενη εβδομαδα,επανεγκατασταση το παιχνιδι και συνεχεια με πεταει εξω το Punkbuster στο πρωτο λεπτο.Καμμια ιδεα?

Δοκίμασε να το κάνεις update (το punkbuster) http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

Posted
Επιτέλους! Από χθες το ψάχνω!

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

και δε μου το ζήταγες...:p:P:P

Posted
Το δοκιμασα κι αυτο μετα την επαν-επανεγκατασταση του παιχνιδιου.Δεν βρισκει να λειπει καποιο update,αλλα εξακολουθει να με πεταει αμεσως

Αφού είσαι σίγουρος οτι έχεις κάνει update τότε checkare οτι το έχεις και ενεργοποιημένο από τα multiplayer options.

Επίσης μήπως κατέβασες κανά έτοιμο lvl-55 profile;

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.