Jump to content



Μητρικη για νεο pc


Christian12

Recommended Posts

Θελω να φτιαξω νεο pc κυριως για gaming. Για επεξεργαστη εχω καταληξει στον C2D E8400, και για καρτα γραφικων για την ΑΤΙ 4870. Ποια μητρικη θα συνεργαζοταν καλυτερα σε Crossfire και τι μνημες να διαλεξω DDR2 ή DDR3?

Eυχραστω!

Link to comment
Share on other sites

Στο λεω γιατι μπορεις να κινηθεις "οικονομικα", με μια P5E (140ε) για παραδειγμα, και 4gb στα 1066 (110 οι "καλες" οι Corsair), ή να κοιταξεις πιο ακριβες λυσεις οπως ειπαν πχ τα παιδια πανω για Evo + DDR3 μνημες...

Link to comment
Share on other sites

Ειμαι της λογικης οτι μεχρι να'ρθουν οι Nehalem δεν αξιζουν (για τα λεφτα τους) οι DDR3, γιαυτο και θα σου προτεινα το κιτακι το προηγουμενο με τα 250ε που'σαι Jet, απο εκει και περα αν θες να πας σε DDR3, go for Evo + ενα κιτακι 2gb 1333/1600 αναλογα τα λεφτα που θα σου'χουν μεινει αφου θα'χεις παρει ολα τα αλλα (cpu gpu κτλ)

Link to comment
Share on other sites

μια EVO που εχει 270 ευρω και ενα καλο κιτ G.skill 1600 Cas7 που παει 1800+ με 7αρια εχουν 200ευρω Και παντα DDR3 στα 2gb ετσι ουτε να διανοηθεις να παρεις 4gb...:tongue:

Ενω με μια P5E 140E και ενα κιτ 4gb corsair dominator 110E εισαι καλυμενος...

Εαν εισαι τωρα τρελος για bench θα παρεις evo και ddr3....:cool:

Η εαν βρεις τις μαυρες g.skill ddr2 με micron (μεταχειρισμενες παντα) που πανε τον κωλο τους...και τις πας παρεα με μια rampage formula που παιζει ''σχετικα'' καλυτερα τις μνημες αποτι maximus/p5e...

αυτα..:happy2:

Link to comment
Share on other sites

Τελικα παιδια αγορασα την P5E με τον E8400. Επισης για GPU πηρα την 4870 απο την GeCube και για μνημη την OCZ 4GB PC-8500 1066MHZ REAPER HPC EDITION. Την Corsair δεν την προλαβα απο το eshop κι αυτη ηταν η αμεσως πιο κοντα.

Επειδη μαλλον θα χρειαστω και ενα τροφοδοτικο τι λετε γι αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805954 ?

Ελπιζω να δεσει το γλυκο... :happy:

Ευχαριστω πολυ!

Link to comment
Share on other sites

Και η ουσιωδη διαφορα??? Ποια ειναι ??? ??????????

οτι το Χ48 ειναι handpicked εκδοση με chipset που παει σχετικα λιγο καλυτερα απο το Χ38

Δηλαδη με λιγα λογια οτι το Χ48 ειναι ενα ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ενως Χ38

Οπως λεμε οτι πηραμε καλο κομματι επεξεργαστη,καλη ''φουρνια'' κτλπ..:hehe:

Link to comment
Share on other sites

:red:Συνεπως ετσι οπως το λεμε, αξιζει να επενδυσουμε +30 - 40Ε για μελλοντικη αναβαθμιση. :red:

Οχι απαραιτητα,εδω που τα λεμε αμα τυχαινε κατι στην mobo μου...και επερνα πιστωτικο θα επερνα μια P5E και οχι παλι την ιδια.διοτι πανω κατω την ιδια αποδοση εχουν

Αλλα εγω προτεινω να παρεις μια maximus...αν οχι rampage.οτι θες εσυ,η διαφορα θα ειναι σε bench.Δηλαδη δεν θα ειναι αισθητη :whistle2:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.