Jump to content



Αερογραφίες by X-Mad


Bassjunkies

Recommended Posts

Σας χαιρετώ όλους,

θα ήθελα να παρουσιάσω εδώ την δουλειά ενός πολύ καλού φίλου ο οποίος ασχολείται με custom βαφές και αερογραφίες. Ο φίλος λοιπόν (Χάρης) με την επωνυμία X-Mad Airbrushing Designs ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με τις αερογραφίες και θα ήθελε μέσω εμένα να παρουσιάσει την δουλειά του. Επίσης θα ήθελε να προσφέρει μία έκπτωση της τάξης του 30% στις υπηρεσίες βαφής οποιουδήποτε αντικειμένου και ειδικά στα custom cases. Για τιμοκατάλογο και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο e-mail του Χάρη ο οποίος θα χαρεί να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις. xmaddesigns@gmail.com

Παρακάτω παραθέτω και μερικές φωτογραφίες με δείγματα της δουλειάς του.

308t.th.jpg

img1001bd.th.jpg

img1002rt.th.jpg

img1004q.th.jpg

img1005s.th.jpg

img1065c.th.jpg

kai043.th.jpg

img0789r.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να αναφέρω ότι τα υλικά που χρησιμοποιεί ο Χάρης για τις δουλειές του είναι άριστης ποιότητας και προέρχονται από την πασίγνωστη Αμερικάνικη εταιρεία House of Color.

dsc01109u.th.jpg

dsc01112zr.th.jpg

dsc01111ci.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

Οι τιμές είναι λίγο πολύπλοκο να βγουν έστω και ενδεικτικά. Πρέπει να γνωρίζει το σχέδιο, το αντικείμενο και μέγεθος. Απλά να αναφέρω ότι γενικά οι τιμές του Χάρη είναι από τις καλύτερες στην αγορά μέχρι στιγμής και η ποιότητα δουλειάς εξαιρετική.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.