Jump to content



ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΒΟ-CPU?


skywalker

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια παλι κι απο μενα ελπιζω να περασαμε ολοι καλα στις διακοπες μας και να γεμισαμε τις μπαταριες μας,στο θεμα μας τωρα.

Πριν φυγω για διακοπες φλασαρα το βιος στις ραντεον για να δουλευει επιτελους με μεγαλυτερη ταχυτητα το ανεμηστηρακι τους,απεγκατασταση catalyst και επανεγκατασταση και τα σχετικα.Εδω δημιουργιθηκε το 1ο προβλημα:

Ο catalyst για καποιο λογο δεν απεγκατασταθηκε καλα και με την επανεγκατασταση ειχαμε προβλημα..ανα καιρους πατωντας το κουμπι εναρξης του Η/Υ ανοιγε ο Η/Υ αλλα δεν εδινε σημα στην οθονη και καποιες φορες εγραφε

"overclocking failed" κτλ.(Να προσθεσω οτι ο Η/Υ ΔΕΝ ειναι clockαρισμενος λογω κακης ψυξης κουτιου και υπερβολικης ζεστης δωματιου...ειναι τελειως μαμα στις συχνοτητες απλα ολα ειναι στο manual στο βιος)

Ετσι λοιπον μετα απο πολλες επανεκκινησεις εκανα clear rtc μπας και...

2ο προβλημα που γεννηθηκε:

Τωρα πατωντας το κουμπι εκκινησης απλα δεν γινεται τιποτα...

Το τροφοδοτικο δεν ειναι..,εβαλα το παλιο και τα ιδια..(να προσθεσω οτι ουτε το τροφοδοτικο ξεκιναει)

Το ΜΟΒΟ εχει ρευμα καθως ετσι φαινεται απο το ledaki που ειναι αναμενο..αλλα κατα τα αλλα δεν γινεται τιποτα ουτε οι σκληροι δουλευουν ουτε σημα στην οθονη ουτε μπιπ ουτε τιποτα..

Η οποιαδηποτε βοηθεια παιδια θα ηταν πολυτιμη..

Ευχαριστω πολυ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.