Jump to content



Τελομεράση το ένζυμο της αθανασίας


VIL

Recommended Posts

αααχ,τι μου θυμισες τωρα....

τελομερασες..τελευταιο μαθημα για πτυχιο επιστημης υλικων :ΒΙΟΛΟΓΙΑ 2

δεν μπορουσα να την περασω με τπτ,την σιχαινομουν,οι διδασκοντες 3 και ο ενας πιο κομπλας απο τον αλλο..τελικα την περασα κ με 8 τρομαρα μου..:tomato:

SOS θεμα : οι ...τελομερασες !

το κλειδι εδω ειναι ο ελεγχος του πλυθυσμου τους.αν εμπλουτιζεις συνεχως με τελομερασες κινδυνευεις να σταματησεις το φυσιολογικο κυτταρικο θανατο(καθημερινη διεργασια του οργανισμου και απολυτα φυσιολογικη).σταματωντας τον κυτταρικο θανατο,αμεσως πετυχες υπερπληθυσμο κυτταρων σε συγκεκριμενους ιστους=1ο σταδιο καρκινου κ αντε γεια!

να δω πως θα ελεγχουν την ισορροπια μεταξυ γηρανσης-μη γηρανσης..προφανως η γηρανση ειναι αναγκαια,αλλιως θα πεθαιναμε απο υπερπληθυσμο κυτταρων..

Link to comment
Share on other sites

είδες φίλε, κ όλο έλεγες που θα σου χρειαστεί η βιολογία! ορίστε που πουλάς μούρη και στο λαμπ! α ρε τελομεράσες!

δυστυχως μου εχει χρειαστει μονο εδω στο λαμπη και στο να ψαρωνω καμια νοσοκομα οταν δινω αιμα, 2 φορες το χρονο..

τελικα οι 2 βιολογιες που καναμε και τοσο διαβασμα που ριξαμε, το καλυτερο που μπορουν να μου αποφερουν ειναι 10-20 ποστ παραπανω και αντε να "κερασω" και καμια νοσοκομα..μεχρι εκει.

materials science department FTW!:banging:

Link to comment
Share on other sites

3 μερες διάβασμα για την 1 και άλλες 7 για την 2, σύνολο 10. max διάβασμα/ μέρα 5 ώρες... έχω κουραστεί αρκετά περισσότερο για να "κεράσω" γκόμενα (όχι νοσοκόμα βέβαια) οπότε μάλλον συμφέρει αν σπρώξεις! :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.