Jump to content



Προβλημα με EVGA 9800 Gtx+ σε Sli


leader133gr

Recommended Posts

Aρχικα ειχα πανω στο μηχανημα 2 twintech 9800 GTX σε Sli και ολα δουλευαν οκ. Την Κυριακη παρουσιαστηκε καποιο προβλημα στην μια .Δευτερα την εστειλα πλαισιο και σημερα ηρθε μια EVGA 9800 GTX + .( Ok λεω καλυτερα θα ειναι ).Βαζω στο κατω Slot την EVGA 9800 GTX + γιατι ετσι γνωριζω οτι πρεπει να γινει,και την twintech 9800 GTX στο πανω Slot .Βαζω και την γεφυρα

για Sli ανοιγω το pc μπαινω ΧΡ βαζω τους τελευταιους Drivers και κανω Restart.Μολις μπηκα ξανα στα Windows

ζητουσε παλι Drivers , ξανα περναω και βγαζει μυνημα οτι βλεπει την μια απο τις 2 σαν 8800 gts.Ελεος ε ? :D.

Μετα απο εκει εκανα τα παντα αλλα δεν λεει να ερθει στα καλα του το παλιομηχανημα.Bios στο Extreme Striker II

εχω το 0901.Α και ενα αλλο κουφο ειναι οτι εβγαλα την γεφυρα για Sli και τοτε βλεπει τις 2 καρτες σαν 9800GTX+

και βγαζει μηνημα οτι ειναι οκ το Sli - οτι δηλαδη μπορω να το ενεργοποιησω.Ενεργοποιειτε κανονικα αλλα υπαρχει περιπτωση

να γινεται αυτο ?Χωρις γεφυρα να δουλευει το Sli και με γεφυρα να κανει ολα αυτα τα κουλα ?Τεσπα παιδια αυτο ειναι το προβλημα να μη σας ζαλιζω αλλο , αλλα αν καποιος γνωριζει οτιδηποτε pls help . Αλλιως παει για σκοτωμα η twintech 9800 GTX .

Ευχαριστω !!!

Link to comment
Share on other sites

Οκ τις εκανα να δουλευουν μαζι αλλα πηρα και μια ακομη EVGA 9800 GTX + για να ειναι ιδιες .υπαρχει μια twintech 9800 GTX για πουλημα παιδια οποιος ενδιαφερεται.Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας καλο βραδι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.