Jump to content



Μηχανοκίνητος Αθλητισμός


astrolabos

Recommended Posts

Βασικά στον 28,2 απ ότι βλέπω είναι τα streams του bbc και όχι το ολόκληρο bbc. Βόρεια Ελλάδα λεω θα είναι πιο ευκολο να τον πιάσεις αυτόν τον δορυφόρο.

Το σκέφτηκα και αυτό με τον proxy. Σε μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα για τιμές είδα πάνω κάτω 8-12 το μήνα. 7 μήνες πρέπει να έχω συνδρομή άρα 70 ευρώ περίπου. Έ βάζω και άλλα τόσα παίρνω τον εξοπλισμό που θα μου μείνει κιόλας και έχω για πάντα free f1(όσο έχει τα δικαιώματα το bbc τέλος πάντων)

Link to comment
Share on other sites

νταξ απλά ο alpha δεν υπάρχει.τις διπλές διαφημίσεις από τα υπόλοιπα κανάλια που δείχνουν f1.τα ξένα κανάλια έβαλαν 3 φορές σε όλο τον αγώνα και ο alpha είχε βάλει 3 στο πρώτο μισάωρο.Βλέπουμε λίγο f1 ανάμεσα στις διαφημίσεις.Από εδώ και πέρα στην δορυφορική και ας μην καταλαβαίνω χρηστό.

όσο για τον αγώνα τσάμπα ξύπνησα αλλά οκ πρώτος αγώνας είναι.

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλά έχουν γίνει πολύ πιο θεαματικά και άσχημα τρακαρίσματα σε πίστες (βλέπε F1).

Όσο βαρετός κι αν είναι ένας αγώνας F1 καθ' όλη τη διάρκειά του, άλλο τόσο συναρπαστικός μπορεί να γίνει μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα... :)

PS. Όχι ότι σε rally δεν είναι θεαματικά και επικίνδυνα τα ατυχήματα...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.