Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

ανύπαρκτος στο πρωτο ημιχρονο ο οσφπ.αλλα και στο δευτερο που καπως το παλεψε και ας πουμε "απειλησε" τον παοκ αυτο το εκανε εντελως ανοδιοργανωτα και κυριως με ατομικες προσπαθειες.υπηρχαν στιγμες που νομιζα οτι ο καθενας εκανε οτι γουσταρε μεσα στο γηπεδο.Ο Ντατολο καλος χειριστης της μπαλας φαινεται αν και απο καποιο σημειο και μετα εξαφανίστηκε.

Ο παοκ απο την αλλη πολυ οργανωμενος ηξερε τι επρεπε να κανει μεσα στο γηπεδο,το εκανε και πηρε ενα διπλο super.

+8 λοιπον και παμε για πρωταθλημααααααααααααααααααααααααααααααα:crazy_pilot:

Link to comment
Share on other sites

"ΠΑΟΚ Θρησκεια, τρομοκρατια

Τιμι κ δοξα στον Παμπλο τον Γκαρσια!"

λολ τι βγάζουν οι απίστευτοι....hahahaha.....

όσο για εμάς...δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε η ομάδα (αυτός ο χριστοδουλόπουλος ΠΡΠΕΙ να σταματήσει το football και να το γυρίσει στο Muay Thai) διότι ενώ είμασταν δυνατοί στο κέντρο και λίγο καλύτεροι αμυντικά, πάλι δεν επιτιθόμασταν με σωστό τρόπο...πάλι καμία γιόμα με στόχο την μοικανα του "ψησέ" και ο θεός βοηθός...θέλει αρκετή δουλειά...ας ελπίσουμε θα τον αφήσουν να δουλέψει τον νιόπλια και δεν θα τον παρασύρουν τα "συμβόλαια"....:alien:

Link to comment
Share on other sites

Άγγλους σπίκερ έχει βάλει η Γιουρολίγκ; Έβαλα να ξαναδώ το κάρφωμα του Chilli, και ήταν σαν να άκουγα τον Κωστάλα να προσπαθεί να περιγράψει μπάσκετ :slap: Δεν ξέρω, ίσως να είμαι επηρεασμένος από τον σπίκερ του ΣΚΑΪ, και τους αμερικανούς σπίκερ, αλλά αυτό είναι τελείως ξενέρωτο...

http://euroleague.infrontams.tv/index.php?id=2114

Link to comment
Share on other sites

εσύ μαρούσι είσαι ρε πιτσιρίκο και μιλάς?:hehe:

εγώ ξέρω οτι είδα ματσάρα και ένα μαρούσι με φοβερό πάθος και θέληση.....εμείς τελευταία είμαστε πληγωμένοι από τραυματισμούς αλλά δεν ανησυχώ.....Ο Ζέλικο ξέρει να παίρνει τίτλους....και σε πάω και στοίχημα οτι στα επόμενα 4 παιχνίδια θα κάνω μόνο νίκες.:to_pick_ones_nose:

Link to comment
Share on other sites

Πόσο καραγκιόζηδες και γραφικοί υποκριτές έχουν γίνει οι κύριοι της Ξάνθης? 4 ανακοινώσεις εχτές κατά την διάρκεια του ματς για ποιο λόγο? Μήπως για να επηρεάσουν την διαιτησία υπέρ τους? Μήπως για να εσωτερική κατανάλωση? Κάθε φορά που θεωρούσαν ότι τους αδικούσε η διαιτησία βγάζαν και ανακοίνωση. Κάθε φορά που σφύριζε υπέρ τους μούγκα. Ειλικρινά ρε παιδιά όταν είχαν κερδίσει, με τον τρόπο που είχαν κερδίσει, το πρώτο ματς στην Ξάνθη είχαν βγάλει ανακοίνωση?

Προσωπικά την συμπαθούσα την Ξάνθη αλλά έχουν γίνει τόσο ξεφτίλες και τόσο επικίνδυνοι για το Ελληνικό ποδόσφαιρο (φανταστείτε τέτοιες τακτικές από τις μεγάλες ομάδες στα ντέρμπι) που εύχομαι να πέσουν και να μην ξανά ανέβουν ποτέ ξανά στην 1η εθνική.

Πραγματικά κρίμα. Ομάδα που έβγαζε ταλέντα κατάντησε να βγάζει ανακοινώσεις.

Link to comment
Share on other sites

a.

80-78...Μαρουσι FTW

Φραγμα? :D

στο τέλος της σαιζόν κάνουμε ταμείο :p

b.

Ρε το Μαρούσι. Έγινε και ωραίο ματς. Κρίμα που έβρεχε και δεν μπόρεσα να πάω

c.

Τι πρηξ@@ είναι αυτός ο Συρίγος; "Εγώ στο είπα", "όπως είπα", "το ξέρω αυτό", "δε στο είπα και πιο πριν", "στο είπα, είναι θέμα ψυχολογίας πλέον", "ένας καμεραμαν να γυρίσει την κάμερα". Παντογνώστης σχολιαστής, σκηνοθέτης, προπονητής, ψυχολόγος κλπ Και τα λαμόγια της νόβα δε μας δίνουν τη δυνατότητα να μην ακούμε τους σχολιαστές [μόνο ήχο από το γήπεδο]

Ας ελπίσουμε ότι το All-Star game του ερχόμενου Σ/Κ, δε θα το περιγράψει αυτός...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.