Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Και τα 10 γκολ από το Marseille 8- 2 Manchester Utd

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=k_gEXhGXr5s]‪Olympic Marseille Vs Manchester United ( 8-2 ) All Goals Highlights‬‏ - YouTube[/ame]

Φιλικό για φιλανθρωπικούς σκοπούς ήταν, παρεμπιπτόντως. Παίζανε celebrities από το Big Brother και βετεράνοι που έχουν αποσυρθεί εδώ και χρόνια, αλλά έχει μερικά ωραία γκολάκια.

Link to comment
Share on other sites

Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται να ερθουν οι επενδυτες να δωσουν κανενα φραγκο. Μακραν η καλυτερη value for money ομαδα στην Ελλαδα την περσινη σεζόν με open source ΔΣ και παρολα αυτα ο Ζαγορακης μας λεει οτι μπηκαμε μεσα οικονομικα 2 εκ. Πώς μπηκαμε μεσα ρε πρόεδρε ;

Βγηκες Ευρωπη

Πηγες μεχρι τους 16 της Ευρωπης

Πηγες ημιτελικα Κυπελου

Ειχες 20.000 διαρκειας !!! (24.000 χωραει το γηπεδο)

Δεν ειχες προπονητή, αντιθετα πηρες τον Χαβο και τον εκανες προπονητη με μισθο σουβλατζη

Δεν έκανες καμία μεταγραφή περαν του Λαζαρ και του πιτσιρικα απο τον Πανσεραικο

Αντιθετα εδιωξες: Βιτολο, Μουσλιμοβιτς, Κριστιανο, και Ελ Ζαρ

Εκανες περικοπες σε ΟΛΟΥΣ τους παικτες εκτος του Βιερηνια

πώς στο διαολο μπηκαμε μεσα 2 εκ. μια τετοια χρονια ; ; ; ;

Αυτην την στιγμη εχουμε εναν πολυ καλο προπονητη. Μια κλασση πανω απο τον Σαντος. Δεν εχουμε ομως επιθεση και βαθος παγκου και σημαντικες θεσεις. Οι παικτες ειναι απληρωτοι, και παρολα αυτα παιζουν και μας δινουν χαρα στο γηπεδο. Ελπιζω τουλαχιστον να κλεισει η συμφωνια με τον Φλωρίδη. Να βαλει 6 εκ. στον ΠΑΟΚ στο τελος της αλλης εβδομαδας οπως ειπε, να παρουμε κανα παικτη, να πληρωσουμε τους ηδη υπαρχοντες και να μπορεσουμε να κοιταξουμε στα ματια Ολυμπιακο και Παναθηναικο για πρωταθλημα.Αν αυτη την φορα δεν στησουν αγωνες, ισως... και να το παρουμε. Για Ευρωπη μια χαρα παμε. Αλλοι παλι... τρενα μπαινουν...τρενα βγαινουν...

Έγινε επεξεργασία από Dr.Paneas
Link to comment
Share on other sites

βασικά αν υπολογίσεις τις περσινές τιμωρίες (μαζί με τα λεφτά που δεν πήρε ο παοκ λόγο των κεκλεισμένων) βγαίνει περίπου 2 εκατομμύρια.

από την άλλη όμως , δεν υπάρχει ούτε μία παε που να είναι + στον ισολογισμό, κάτι άλλο πρέπει να παίζει..

επειδή ο παοκ μέχρι τώρα δεν είχε επενδυτή , πλήρωνε παίχτες και staff όποτε έμπαιναν οι δόσεις από την επο.. οι οποίες μόνιμα είναι καθυστερημένες.. να φανταστείς πέρσι πληρώναμε ακόμα τον σάντος..

ο βιερίνια συμβόλαιο 240 χιλιάρικα έχει.. τι περικοπή να του κάνεις ? :p

υγ. 28700 χωράει το γήπεδο

στους 32 φτάσαμε

Έγινε επεξεργασία από stathid90
Link to comment
Share on other sites

Ο Όσκαρ Πιστόριους συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Νότιας Αφρικής για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, που θα διεξαχθεί στο Νταεγού της Ν.Κορέας.

Ο νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στο όνειρο του που είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο blade runner έπιασε σε μίτινγκ στο Λινιάνο της Ιταλίας το όριο συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και τη Δευτέρα (8/8) το όνομα του βρέθηκε στη λίστα των 26 αθλητών της Νότιας Αφρικής.

Ο Πιστόριους, ο πρώτος αθλητής με κινητική αναπηρία που θα λάβει μέρος σε αγώνες στίβου για αρτιμελείς αθλητές σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, θα συμμετάσχει και στη σκυταλοδρομία 4x400μ.

"Ήταν πάντα όνειρο για μένα να αγωνιστώ σε μεγάλες διοργανώσεις και είμαι πολύ περήφανος για αυτή τη στιγμή. Είναι τιμή μου να εκπροσωπήσω τη χώρα μου σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κι ελπίζω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό", δήλωσε.

Ο Πιστόριους γράφει ιστορία στο Νταεγού | Sport.gr

Link to comment
Share on other sites

Καλα μας κανουν και δεν μας παιρνουν στα σοβαρα στην Ευρωπη! Βγαινει αποφαση να παραμεινει ο Ολ.Βολου αλλα με -10 βαθμους και στην Ευρωπη αποφασιζουν 5ετη αποκλεισμο απο καθε ευρωπαικη συμμετοχη!!! Ε ρε σαπιο συστημα:sick:

Link to comment
Share on other sites

Έλα οκ..έγινε το σούσουρο για να περάσουν άλλα και όλα τελείωσαν. Αφού συνεχίζει ο Μαρινάκης και κάποιοι άλλοι στην SL (και πως να πέσει με τόσους εν δυναμει ψηφοφόρους ανά την Ελλάδα..διότι ως γνωστόν μπορεί ο Έλληνας να έχασε την εθνική του ταυτότητα, αλλά η ομάδα πάνω από όλα), δεν υπάρχει λόγος να πέσει καμιά ομάδούλα....Τι θα πει βρε ο κόσμος μετά....απαπαπα.

Link to comment
Share on other sites

Αφού το Ελληνικό Κλωτσοσκούφι είναι για τα σκουπίδια (κι άν...), και τα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα σε μεγάλο βαθμό παίζουν να είναι στημένα, αποφάσισα να μην παρακολουθώ τίποτα από αυτά και να το ρίξω στο... Lingerie Basketball - Where beauty meets the hardwood.

Link to comment
Share on other sites

Αφού το Ελληνικό Κλωτσοσκούφι είναι για τα σκουπίδια (κι άν...), και τα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα σε μεγάλο βαθμό παίζουν να είναι στημένα, αποφάσισα να μην παρακολουθώ τίποτα από αυτά και να το ρίξω στο... Lingerie Basketball - Where beauty meets the hardwood.

Μεγαλο πρωταθλημα...Τους τρωνε οι μετακινησεις περα δωθε...

LA Divas, LA Glam, LA Starlets και LA Beauties ???

liek... siriusly??????? To σιχαθηκα ηδη :p

Με κατι τετοια αθληματα αρχιζω να πιστευω οτι μεχρι και κανα Baseketball που ειχαν "εφευρει" οι Parker/Stone θα ειχε κοινο...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.