Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Για το επίπεδο του Ελλ. πρωταθλήματος ήτανε αρκετά καλό σαν ματς ( και θα ήτανε αρκετά καλύτερο αν οι δικοί μας δεν έκλαναν μαλλί από ένα σημείο και μετά που οπισθοχώρησαν και έκαναν γελοία λάθη ).

Αλλά σε σύγκριση με την μπάλα που παίζεται κυρίως στο Ισπανικό, και δευτερεύοντως στο Αγγλικό πρωτάθλημα ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΚΑΝ να το συγκρίνω.

Link to comment
Share on other sites

Καλα, δε συγκρινα τα πρωταθληματα. Συγκεκριμενα τους δυο αγωνες. Και στατιστικα αν το δεις, σε 100 αγωνες ΟΣΦΠ-ΠΑΟ οι 95 θα ναι σουπα, σε αντιθεση με οποιοδηποτε ντερμπι στη γερμανια που ακομα και ο αγωνας να διακοπει απο χαλαζοπτωση το σκορ θα ειναι ηδη over....:)

Link to comment
Share on other sites

Ειναι πιο ομαδα ο ΠΑΟ και ας κανει αβιαστα λαθη που δεν θα τα εκανε παλια.Βεβαια ειναι αρχη της σεζον και αν θυμαστε η ομαδα αποδιδει καλυτερα προς το τελος με τους πιο κρισιμους αγωνες. Δεν νομιζω να τον νοιαζει το ΠΑΟ η διαφορα των ποντων μιας και χωρις πλεονεκτημα εδρας εχει δειξει καλο προσωπο τα τελευταια χρονια:)

Link to comment
Share on other sites

ένα σέντραμπάκ που ήθελε να γίνει σεντραφόρ (τα λέω καλά κύριε Αλέφαντε; )

Δείτε με τι μαεστρία κρεμάει τον τερματοφύλακα...

της ομάδας του.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bJHC4QAH7vE]0-1 - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Είπα ο κακομοίρης μετά από πολύ καιρό απουσίας να στοιχηματίσω σήμερα...

Λέω θα βάλω την Ρεάλ στο Over 3,5...

Και στο 24 ήδη 4-0? Ελεος...Ούτε την χαρά του τζόγου δεν μπορεί να χαρεί κανείς πια;

:fist:

Link to comment
Share on other sites

τι σκ@τ@ ομαδα ειναι αυτη η μαντσεστερ σιτι.

Βγαινει ο Νασρι, μπαινει ο Μπαλοτελι. Βγαινει ο Αγκουερο, μπαινει ο Ντζεκο.

Που να τη χτυπησεις τη καταραμενη με εναν Σουαρες.....

Link to comment
Share on other sites

Η σημερινη αγωνιστικη ηταν οπως η χτεσινη στη Primera Division με την διαφορα οτι ο ΠΑΟ ειναι 5 βαθμους μπροστα απο ΟΣΦΠ ενω η Ρεαλ ειναι 6 απο Barca! Τυχαιο?Δε νομιζω:)

Πρεπει να παραδεχτω οτι εχω χρονια να δω τοσα χαμογελα στον Παναθηναικο.Εκει που η ομαδα μενει χωρις προεδρο και λεφτα εκει δειχνει οτι παει να παιξει απλα ποδοσφαιρο.Απο μενα μπραβο στον φερειρα γιατι κανει καλη δουλεια.

Ο οσφπ επαθε αυτο που παθαινουν κατα καιρους ολες οι ελληνικες ομαδες μετα απο καλη εμφανιση στην ευρωπη. Και οσοι κατηγορουν τον τερματοφυλακα και τον καθε τερματοφυλακα ας κοιταξουν προπονητη και υπολοιπους παιχτες που δεν δειχνουν ενοτητα σαν ομαδα. Δεν φταιει ο τερματοφυλακας αν δεν βαζει η ομαδα γκολ. Φωτια φετος ολα τα πρωταθληματα:)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.