Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Εγώ πάλι είμαι άσχετη με το σπορ και να σας πω την αλήθεια νευριάζω κάθε φορά που έχει μπάλα γιατί μαζεύεται αντροπαρέα σπίτι και εγώ φτιάχνω πίτσες :p

Σήμερα παρακολούθησα για πρώτη φορά ΟΛΟΚΛΗΡΟ το παιχνίδι και απορώ ρε παιδιά πως αντέχετε. Πήγα να φάω τα νύχια μου απο το άγχος.:flag:

Μπράβο στα παιδιά πάντως αν και σταθήκαμε πολύ τυχεροί σε αρκετές περιπτώσεις :T:

Kρύβε λόγια.... Δεν θελουμε και πολύ στον τελικο να σκασουμε 60 νοματέοι σπίτι σου...... :p

Link to comment
Share on other sites

Κριμα για τους Κροατες! Πολυ φρου φρου και αρωματα οι Ισπανοι! Απο καφαλιες σε επιθεση ηταν 0! Μισω τον Ντελ Μπσκε με τις αλλαγες που κανει(με τον παγκο που εχει) Η Κροατια με εκανε να θελω να νικησει εκεινη αποψε!

Link to comment
Share on other sites

Πριν το ματς λεει ο δημοσιογραφος: οσοι δε θελουν την ισπανια να περασει ειναι εχθροι του ποδοσφαιρου, μετα ο σπικερ ειπε για τις 900 πασες ως κατορθωμα. Καταφερε εβγαλε ματς χωρις φαση πλην του γκολ.

Ποιος ειναι εχθρος του ποδοσφαιρου:help:

Link to comment
Share on other sites

900 πάσες, ανούσια κατοχή ..χμμ..ποιά ομάδα μου θυμίζει άραγε..ποια....

n_real_madrid_varios-3017596.jpg
trollface.jpg?1296494117

:p

Οταν μια ομαδα κλεινεται ολη πισω απο την σεντρα μην φαει γκολ, για μενα αυτη η ομαδα οποια και να ειναι δεν αξιζει να παρει αποτελεσμα...τωρα, θα μου πειτε ειναι και παιχνιδια τακτικης στην μεση αλλα εγω δεν το βλεπω ετσι....Εχεις τοσο κοσμο που ηρθε να σε στηριξει, που ηρθε να δει λιγο μπαλα...Υποτιθεται ειμαστε σε μια γιορτη ποδοσφαιρου, να απολαυσουμε θεαμα, γκολ, συγκινησεις, ανατροπες....αν ολα τα παιχνιδια ηταν σαν το σημερινο καληνυχτα!

Σημερα ηταν σαν να εβλεπα Μπαρτσα-Τσελσι αλλα με διαφορετικο σκορ... τραγικο, γιατι η Κροατια μια χαρα ομαδα εχει και μπορουσε να παιξει στα ισα την Ισπανια!

οπως και να 'χει....παω για υπνο εις αναμονη των αυριανων αναμετρησεων και ας ελπισουμε να δουμε μπαλα!

:zzz:

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να το έχω δει 50 φορές αυτό των Monty τις τελευταίες 5 μέρες. 3-4 φορές εδώ μέσα σε όλα τα πιθανά και απίθανα thread και σε όλο το internet.

Και ΝΑI πριν λίγο το έδειξε και ο ANT1.................

Έγινε επεξεργασία από yanni
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.