Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

ελεεινός τίτλος-κλασσική ελληνική ΑΡΔιά... Έβαλε 25+ πόντους σε 41 παιχνίδια και "ξεπέρασε το Τζόρνταν ο Ντουράντ". Ούτε μια τρίχα από... το κεφάλι του Τζόρνταν δεν είναι ακόμα. Εκπληκτικός παίκτης επιθετικά και αμυντικά, απίστευτες κινήσεις, πραγματικός σούπερσταρ, δεν αντιλέγω. Αλλά όταν υπάρχει debate για το αν ο Μύθος και ο Lebron είναι διάδοχοι του Τζόρνταν και αν θα τον ξεπεράσουν ποτέ, δεν μπορείς να βγάζεις τέτοιους τίτλους.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ εν μέρει, μα τον ξεπέρασε..

Το ότι ο τίτλος θα φέρει περισσότερα "κλικς" εννοείται, αλλά ο συγκεκριμένος δεν απέχει από την αλήθεια..

Τουλάχιστον στον τομέα των 40+ παιχνιδιών με 25+ πόντους..

Και πάλι βέβαια έρχεται 2ος ( ; ) πίσω από τον Γουίλτ αλλά οκ..

Link to comment
Share on other sites

Jordan ένας άλλος κανένας. Δώστε το MVP στον Durant από τώρα. Τελικό περπατώντας θα πάνε πάλι οι Heat, αφού ο μλκς ο George το γάμησε irl και σέρνεται.

καλα μην το λες. Προσωπικα δεν με εντυπωσιαζουν(για να το παρουν).

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει τετράχρονο.

Και έπειτα μάλλον ο τυπάκος στο video πρέπει να το τράβηξε πάρα πολύ ώστε να εξαγριωθεί τόσο ένας παίχτης.

Δεν μπορεί να έχεις ζήσει τόσα και τόσα στα βαζελογαυρό ντέρμπι και να αντιδράς έτσι εκεί. Σε ελληνικό σκηνικό δεν θα ήταν ένας, αλλά όλη η κερκίδα πάνω από την φισούνα και θα έψελνε. Εδώ βλέπουμε μόνο έναν και όλοι οι άλλοι γύρω είναι αμέτοχοι, όχι μόνο πριν αλλά το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν αντιδρούνε όταν βλέπουν τον σχορτιανίτη να ορμάει. Κάτι χοντρό θα παίχτηκε.

Βέβαια ας μην αναφερθούμε στα λεφτά που πέρνουν όλοι αυτοί οι παίχτες και το αν αρμόζει να αντιδρούν ότι και τους λένε. Αν να έπερνα εγώ μπορεί να έστεινα και κ@λ@, δεν ξέρω, αλλά νομίζω όλοι έχουν τα όρια τους. Ας κρατήσουμε λοιπόν την συζήτηση σε ρομαντικό επίπεδο. ;)

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει σημασία πόσα λεφτά παίρνει κάποιος ρε παιδιά μη λέμε ότι θέλουμε..

Δηλαδή αν ερχόταν κάθε τόσο στη δουλειά σου κάθε καραγκιόζης κι έβγαζε τα απωθημένα του εσύ θα έκανες το λαλάκα;

Το ότι εμείς έχουμε ως δεδομένο πως σε κάθε επίσκεψη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ πχ ο Διαμαντίδης θα ακούει κατάρες γι αυτόν και τις επόμενες 17 γενιές απογόνων του, κι αυτός δε θα αντιδράσει, δεν πάει να πει πως ο καθένας θα κάνει το ίδιο..

Και υπάρχει και η διαφορά στο πως ο καθένας θα πικάρει τον αθλητή της αντίπαλης ομάδας..

Δε θυμάμαι που το διάβασα, αλλά είναι διαφορετικό το "Βάλτε μέσα το Σπανούλη" που φωνάζανε στο ΟΑΚΑ, από το "Σπανούλη μπ΅*& π@#^@@# γ$#"..

Link to comment
Share on other sites

Αν ήταν Ισραηλινός παίκτης στην Ελλάδα θα είχαν πλακώσει τις ανακοινώσεις όλες οι Εβραϊκές οργανώσεις του πλανήτη Γη για τον αντισημιτισμό και τον φασισμό που αναδύεται στην Ελλάδα. Θα απαιτούσαν από την Ελληνική δικαιοσύνη να προστατέψει τον παίκτη και θα ανέμεναν από όλα τα Ελληνικά κόμματα να βγάλουν ανακοινώσεις που να καταδικάζουν τον αντισημιτισμό.

Μιλάμε όμως για έγχρωμο παίκτη Έλληνα στο Ισραήλ. Οπότε φταίει ο παίκτης που δεν κάθισε να τον βρίζουν και να τον φτύνουν εν χορό, για αυτό και βγήκαν κάποιοι και ζητήσανε μέχρι και την απέλασή του.

Δεν μας χ3ζουν με την υποκρισία τους ως λαός; :getlost:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.