Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

XAXAXAXA μην εξαπτεσε λεει...οντως σορρυ εχεις δικιο..αυτο για τη αρσεναλ ρε δεν ειναι το ιδιο η αρσεναλ που κερδισατε καμια σχεση με αυτη π κερδισαμε.δν εχει σημασια ομως.επισης τοτε με τη λεβερκουζεν σημφωνεις κ εσυ οτι προτιμουσες 1-0 και μετα να πηγαινατε καλα στν ομιλο γτ αυτη ηταν η πρωτη και τελευταια σας νικη τοτε στον ομιλο. τεσπα. το θεμα δεν ειναι μονο η διαιτησια. οταν ο βαρδινογ ηταν σε εμας δυνατος δεν εκανα τα τραγικα πραματα που εκανε ο κοκκαλης (και ο χοντρος που παει να τον ακολουθησει αλλα οπως και να το κανουμε δεν εχει τα αρχ@#$%@ του κοκκαλη) μεχρι και η λαρισσα πειρε πρωταθλημα!

Link to comment
Share on other sites

Το σκορ το 6-2 ομως εχει μεινει, οπως εχει μεινει και το 7-0. Προσφερουμε θεαμα εμεις ρε... οχι σαν τον Μουρινιο το βλακα!

Εγω το εχω πει και παλιοτερα, μακαρι να ανεβουν ολες οι ελληνικες ομαδες με επενδυτες που εχουν ορεξη και να ξαναφτιαχτει ωραια το πρωταθλημα με δυνατες ομαδες. Μονο ετσι θα παμε καλα στην Ευρωπη.

Link to comment
Share on other sites

οντως. επισης φετος σας κρεμασε ο προεδρος.δεν ειχε τοοοοσο μεγαλη αναγκη τα λεφτα,τελοσ ο μιτρογλου πουληθηκε.αν τον ειχες θα ειχες κανει γκολ και μεσα στο μαντσεστερ σιγουρα θα τα περνε απο κει τα χρηματα.γινονται κατι τετοια που λες οτι ενταξει απλα μπιζνεσ ειναι...ετσι ειναι αλλα...γουσταρουμε :)

Link to comment
Share on other sites

Ήθελε να την φάει - ΠΑΟΚ - SPORT 24

Το γεγονός ήταν μεμονωμένο. Ως μάρτυρας, κατέθεσε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Πλιάτσικας, ο οποίος για το συγκεκριμένο ζήτημα τόνισε: "Ίσως είχε κάποιος να είχε μια μπανάνα για να τη φάει γιατί ο κόσμος ήρθε από νωρίς στο γήπεδο. Και την πέταξε μέσα όπως θα πέταγε οτιδήποτε άλλο".
Link to comment
Share on other sites

Ειδες τον Alves στην Barca τρολαρισμα?προχτες, του πεταξανα μπανανα στο κορνερ την καθαρισε και την εφαγε.Θεουλης.

Εξαιρετική έμπνευση του Dani Alves να φάει την μπανάνα. Ξεκίνησε και ένα Hashtag με αθλητές να βγάζουν selfies τρώγοντας μπανάνα. Το σχετικό hashtag είναι το #WeAreAllMonkeys

Daniel Alves' Brazil Teammates, Friends Hit #WeAreAllMonkeys Banana Tribute | Bleacher Report

Link to comment
Share on other sites

O Balloteli τι θέλει και παίζει με την φωτιά. Μπορεί και να μην τον πιστέψουν ότι τρολάρει...Έχει και βεβαρημένο παρελθόν... :haha:

τρολαρει δε τρολαρει ολοι μαημουδες "ημαστε" ...Darwin ftw...

Link to comment
Share on other sites

βγήκε στην επιφάνεια μια ηχογράφηση του ιδιοκτήτη των LA Clippers που δήλωνε στην ερωμένη του ότι τον ενοχλεί που κάνει παρέα με μαύρους (εν προκειμένω κάποιον Magic Johnson) και που το δημοσιεύει στα σόσιαλ μύδια.

Δεν ένοιαξε τους αμερικάνους πως ηχογραφήθηκε το απόσπασμα, αλλά τα λεγόμενα του Sterling ενάντια στους μαύρους. Τελικά έχει αποκλειστεί από την είσοδο σε οποιονδήποτε αγώνα NBA, στις προπονήσεις και τις εκδηλώσεις της ομάδας του, ενώ δεν επιτρέπεται να μπει καν στις εγκαταστάσεις των Clippers. Παράλληλα, καλείται να πληρώσει ένα πρόστιμο 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό το οποίο θα πάει σε οργανώσεις κατά του ρατσισμού. Τέλος, σύμφωνα με τον κομισάριο του NBA, θα ξεκινήσουν προσπάθειες για να αναγκάσουν τον Sterling πουλήσει την ομάδα του.

Μετά τις δηλώσεις που βγήκαν στην επιφάνεια, οι χορηγοί των Clippers άρχισαν να αναιρούν τις συμφωνίες με την ομάδα, οι παίκτες διαμαρτυρήθηκαν (με αστείο για τα ελληνικά δεδομένα τρόπο), ο προπονητής της ομάδας φέρεται να είναι έτοιμος να αποχωρήσει αν παραμείνει ο Sterling στην ιδιοκτησία, και παίκτες και ιδιοκτήτες των άλλων ομάδων αντέδρασαν.

Ένα πράγμα σαν την Ελλάδα...

Link to comment
Share on other sites

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ λέει..

Γερμανάκιααααααα

Οπότε πάμε CHELSEA vs REAL με κοινό παρονομαστή τον Jose... Γουστάρω..

PS. Comment από clannie ingame:

"Why most sports channels broadcastin porn so early? Isn't it still forbidden for the youngsters?"

Έγινε επεξεργασία από Snips
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.