Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Η επιτυχία είναι τεράστια. αυτό δεν το συζητάμε καν.

Ότι τους πατήσαμε, τους πατήσαμε.

Ότι τους κάναμε να φαίνονται ομάδα β διαλογής, το πετύχαμε και με το παραπάνω.

Φάσεις κάναμε πολλές και κάποιες τις απέκρουσε ο τερματοφύλακάς τους. Γι' αυτό είναι οι τερματοφύλακες. Κάποιοι κάνουν σωτήριες απεκρούσεις, κάποιοι είναι για να βαράνε βολέ. Ο Κωσταρικανός έπιασε 2 άπιαστα κάνοντας την υπέρβαση, ενώ ο τίποτας κοίταγε από την λάθος θέση - που βρισκόταν ως συνήθως - το ένα και μοναδικό σουτ εντός εστίας να μπαίνει.

Link to comment
Share on other sites

ο δικός μας ήταν βιδωμένος πάνω στη γραμμή? σιγά, όλοι βγαίνουν λίγο. Το θέμα είναι να μην το ξεφτιλίζουν

Το τελευταίο της Βραζιλίας του νευμάρ δεν ήταν επανάληψη? Έχω μείνει στον κανονισμό προ λίγων ετών που απαγορεύει την προσποίηση, ο νευμάρ έκανε 2, μήπως έχει αλλάξει ο κανονισμός ή επειδή είναι asset το κωλόπαιδο? Κι ο cr7 παρεπιπτόντως έχει χτυπήσει μερικά έτσι

Link to comment
Share on other sites

Έκλεισε και ο απόλυτα επιτυχημένος κύκλος του Σάντος στην εθνική. Μετά από Ρεχάγκελ και Σάντος έχουν δημιουργηθεί πια απαιτήσεις από τον φίλαθλο κόσμο για την ομάδα μας. Μακάρι να μπορέσει και ο νέος τεχνικός να συνεχίσει να μας κάνει χαρούμενους. Κάποια στιγμή βέβαια θα έρθει και η μεγάλη κοιλιά. Οψόμεθα.

Link to comment
Share on other sites

Ναι σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο αν θυμάμαι καλά.

Εγώ είδα ότι έκανε χειρονομία με τα δύο χέρια περί σεξουαλικών περιπτύξεων και φαίνεται κιόλας τι λέει...

Σε ποιούς απευθύνθηκε δεν ξέρω αν και λένε για Κοσταρικανό. Προσωπικά δε μου άρεσε η αντίδραση του.

Link to comment
Share on other sites

ποσο κοιλιά επιτέλους....παγκόσμια κρίση και μεις μεστη μαυρίλα καταφέρνουμε να πηγαίνουμε στους 16, πιστεύω μόνο καλύτερα πρεπει να περιμένουμε και όχι να μιζεριάζουμε.

Όταν έχεις σαφή αντίληψη για τις δυνατότητες των παικτών και της ομάδας τότε γνωρίζεις και που μπορεί να φτάσει. Αν πιστεύεις πως σε κάθε EYRO θα είμαστε φαβορί και σε κάθε Μουντιάλ θα είμαστε στους 8 κορυφαίους τότε δεν είσαι ρεαλιστής.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.