Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

hello!!! O OSFP είχε 3 ομαδικά στο 4ο και δεν έκαναν ούτε ένα φάουλ στην επίθεση των 6 δευτερολέπτων!!! Μπαρτζώκα μόλις φτάσεις, ΣΕΦ, υπογράφεις παραίτηση και λες αντίο... Τέτοιο παιχνίδι δεν το χάνω ούτε κι εγώ.

Link to comment
Share on other sites

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MTlqBYuShAU]The Simpsons haha - YouTube[/ame]

Ο παγκος σας κοιταζει τον βρυκολακα με την χαιτη (Ιβανοβιτς) και σκιαζεται....:hehe:

Έγινε επεξεργασία από jesus
Link to comment
Share on other sites

Τρολάρισμα για τη νέα ήττα του Ολυμπιακού! | gazzetta.gr

Στο επόμενο να παίξουμε ξυπόλητοι, μπας και... #paobc

Στο επόμενο μάτς θα βάλουμε τον μπούρμπο. ‪#‎paobc‬

Αληθεύει ότι οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ, έφαγαν στα Goody's το πριμ του Γιαννακόπουλου;;;

"Μπάσκετ είναι ένα άθλημα που παίζουν πέντε εναντίον πέντε και στο τέλος κερδίζει ο Παναθηναϊκός" - Βασίλης Σπανούλης #paobc

Κάποιος θρύλος λέει ότι ακόμα σκέφτεται να κάνει το 4ο φάουλ ο Μπαρτζώκας... #paobc #osfpb

Τρέχοντας έφυγαν οι παίκτες του #paobc από το γήπεδο καθως φήμες διέρρευσαν οτι η Ναταλία Γερμανού κυκλοφορούσε στην περιοχή.

Σήμερα ο Γιαννακόπουλος θα δώσει έξτρα πριμ στους παίκτες του #paobc. Θα τους πάει στα Jumbo για να πάρουν νέες σάκες και κασετίνες

ενσταση απο τον ΟΣΦΠ γιατι η τριτη μαζορετα δεν ειχε καλα βγαλμενο φρυδι. #paobc

Πάλι καλά που το ματς δεν πήγε παράταση γιατί πολλοί παίχτες του #paobc έχουν σχολείο αύριο.

Το χειροτερο απο το να φορας πορτοκαλι στολη γονατιστος καπου στην ερημο παρεα με τζιχαντιστη ειναι να εισαι ο Μπαρτζωκας #paobc #osfpbc

Και να σκεφτεί κανείς οτι η μισή ομάδα του Παναθηναϊκού μάλλον γράφει διαγώνισμα αύριο...#paobc #osfpbc

Σε ΕΤ1, σε ΝΕΤ, σε Νεριτ, σε Nova, σε ΣΚΑΙ, σε ΑΝΤ1. Σύντομα κ σε OTE TV. #paobc

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Σοφία Βούλτεψη και η Χρύσα Ρώπα μπήκαν τζάμπα στο ΟΑΚΑ σήμερα

Link to comment
Share on other sites

Αποφασίζεις την προηγούμενη περίοδο να στηρίξεις τον προπονητή σου αν και χάνει τους Ελληνικούς τίτλους επειδή δείχνει συνεπέστατη ευρωπαϊκή πορεία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Του επιτρέπεις να συνεχίσει και φέτος και να χτίσει την ομάδα με παίχτες που πιστεύει πως είναι κατάλληλοι. Κάνεις την προετοιμασία με το παραπάνω πλάνο και είσαι έτοιμος να μπεις στην αγωνιστική περίοδό. Και ξαφνικά επειδή χάνεις το πρώτο σου παιχνίδι τα πετάς όλα στο καλάθι και ψάχνεις για νέο προπονητή (που δύσκολα να είναι ελεύθερος κάποιος αξιόλογος αυτή την στιγμή) ο οποίος θα πρέπει να πορευτεί με τις επιλογές του προηγούμενου οι οποίες μπορεί να είναι ακατάλληλες για τον δικό του τρόπο παιχνιδιού. Και όλα αυτά επειδή θα παίξεις τελικούς πρωταθλήματος σε οκτώ μήνες από σήμερα.

Link to comment
Share on other sites

Στο μπάσκετ μπορείς να κάνεις αλλαγές σε παίχτες εύκολα, οπότε με λίγες κινήσεις ο νέος προπονητής θα μπορέσει να φέρει την ομάδα στα μέτρα του. Άσε που τώρα ξεκινάει η προετοιμασία.

Μάλλον παραίτηση είναι...

Έγινε επεξεργασία από FANISTELROOY
Link to comment
Share on other sites

Παραιτήθηκε ρε παιδιά.Δεν είναι χαζός ο άνθρωπος!

Ήξερε πως η χρονιά δεν πρόκειται να βγει με αυτόν στο τιμόνι.Με το 70% των φιλάθλων να έχει "ποδοσφαιρική" παιδεία, στην πρώτη στραβή, θα μπαίνανε μέσα να τον προπυλακίσουν.

Όσον αφορά το χθεσινό, το ματς το χάσανε οι παίκτες.ΟΧΙ ο Μπαρτζώ.

Εδώ έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα απίστευτο κόμπλεξ κατωτερότητας που έχει περαστεί στην ομάδα, όταν έρχεται αντιμέτωπη με τον ΠΑΟ.Τρέμουν τα παιδιά μιλάμε..Όταν βλέπεις επαγγελματίες αθλητές με 15 χρόνια μπάσκετ στα πόδια τους, να χάνουν τ' αυγά και τα πασχάλια,να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο, να ξεχνάνε να παίξουν άμυνα και εν τέλει στη τελευταία φάση να ΜΗΝ κάνουν φάουλ ώστε να κρατήσουν το αποτέλεσμα, ε τι να σου κάνει ο προπονητής;Μερικά πράγματα είναι περασμένα στο DNA των παιχτών και πρέπει να γίνονται μόνα τους.

Επειδή όμως δεν μπορείς να διώξεις 5 παίχτες, διώχνεις τον προπονητή και ελπίζεις σε αφύπνιση.

Αν και δεν έχουμε δει ακόμα ποιος θα έρθει και σίγουρα πολλά θα αλλάξουν μέχρι την άνοιξη, εγώ θα φανώ ιδιαίτερα θετικός στις μαντεψιές μου και θα πω πως και final-4 θα πάμε και πρωτάθλημα θα πάρουμε.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ και ιδιαίτερα στον Παππά που ήταν η αδυναμία μου από τη νέα φουρνιά!Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Καλή επιτυχία στην υπόλοιπη καριέρα του Κ.Μπαρτζώκα.

Link to comment
Share on other sites

Πιο αργή ομάδα και από την καθυστέρηση η Εθνική. Μανιάτης και Παπασταθό βγάλανε πάθος, Μανωλάς σταθερός, Καρελλής του έκατσε το σουτ, από εκεί και πέρα δημόσιοι υπάλληλοι.

Απορία. Υπάρχει video με τον Καρνέζη να τρώει γκολ ΧΩΡΙΣ να κοιτάει σαν όρθιος χάνος; :rant: Ο άνθρωπος είναι απίστευτος. Μόλις ο αντίπαλος σουτάρει προς την εστία του, αντί να κινηθεί προς την μπάλα, το σώμα του κάνει κίνηση προς τα πίσω. Πως στο διάολο αυτό το άτομο έβγαλε πέρσι Ισπανία και πως στο διάολο παίζει φέτος Ιταλία;

Link to comment
Share on other sites

Χινάρι με τη Φιλανδία.

'Εχουμε και λέμε.

Γκολάρα ο Καρέλης.Πάλεψε ο Αθανασιάδης αλλά κι αυτός τα ίδια με το Μύτρογλα.Δεν φταίνε αυτοί βέβαια..Αν δεν φτάνει η μπάλα στα πόδια τους δεν μπορούνε να κάνουνε και πολλά.

Σήμερα παίξαμε και 3-5-2.

Έπαιζα κι εγώ 3-5-2 στο πρώτο το playstasion, συγκεκριμένα ISS PRO 97 όταν έπαιρνα Νιγηρία με Jay Jay Ococha αριστερά και Sunday Oliseh δεξιά να οργώνουν στις γραμμές και μπροστά Ikpeba και Kanu.

Έχουμε πολλά να δούμε με τον τρελό στον πάγκο.

Μεταβατική περίοδος για την Εθνική.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με την απομάκρυνση του Μπαρτζώκα! Σε ευχαριστούμε κόουτς για το ευρωπαικό, αλλά κοιμάσαι όρθιος. Προσωπικά ήθελα τον Τζόρτζεβιτς.

Συμφωνώ επίσης και με την απομάκρυνση του ανίκανου κι επικίνδυνου Ρανιέρι. Ποια απομάκρυνση; Μα φυσικά αυτή που θα ακολουθήσει μετά και την επόμενη απώλεια βαθμών με Β. Ιρλανδία.

Link to comment
Share on other sites

«Παιδική χαρά» η Εθνική Νέων!

Νομίζω 2 χρονάκια αποκλεισμό από την εθνική θα τους κάνει καλό. Για να μην πω ότι μάλλον θα το επιθυμούν και οι ίδιοι. Άλλωστε είναι παιχταράδες της Γιουβέντους κάποιοι, τι να κλ@σει η Εθνική;

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.