Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

κυριαρχία χωρίς αμφισβήτηση σήμερα από την Πανάθα.

Όσο για τον ΑΝΤ1 και τις διαφημίσεις του ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.......αλλά έτσι είναι.....όταν τα φιλέτα πάνε στα ιδιωτικά κανάλια το νταβατζιλίκι πάει σύννεφο.....θα φάνε καμια 50αριά χιλιάδες ευρώ πρόστιμο από το ΕΣΡ ενώ οι έξτρα διαφημίσεις που πέταγαν εν ώρα αγώνα τους πλήρωσαν καμια 500αριά χιλιάρικα.

Επίσης απαράδεκτος και άσχετος με το άθλημα και ο βασικός δημοσιογράφος που έκανε την περιγραφή. Εκτός από άσχετος με το άθλημα άσχετος και στην ελληνική γλώσσα.......πριν τις διαφημίσεις έλεγε....''μικρόφωνο στον ΑΝΤ1'' αντί για το σωστό ''εικόνα στα στούντιο του ΑΝΤ1''....εκτός και εάν και οι δαφημίσεις έχουν στόμα να μιλήσουν.:fist:

Link to comment
Share on other sites

Ωραίος ο ΠΑΟ εντός παρκέ, άθλιος εκτός παρκέ. Αν αληθεύει αυτό που ακούστηκε στην ανάπαυλα (ότι έλουσαν τον Παπαλουκά, και οι διαιτητές είπαν ότι δεν παίζεται παιχνίδι, άρα δεν μπορούν να κάνουν κάτ) άθλιοι και οι διαιτητές.

Πολύ ωραίο θέαμα, άξια νίκη του ΠΑΟ, και, άντε να ανεβαίνει το μπάσκετ :D

Link to comment
Share on other sites

Αχχ ρε ανορθωσι τι μας εκανες παλι..σιγουρη νικη ειχαμε:slap::rant:

Αντε παμε γερα για το διπλο.. :big_boss:

καλα τραγουδα....το φαρδος σας τελειωσε...θα παρουμε ρεβανς στο οακα για την τριαρα στο πρωτο ματς....

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.