Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

δεν ζηταει τοσα επειδη ειναι παιχτουρα αλλα επειδη πλεον το ποδοσφαιρο ειναι Marketing και απο αυτον η ρεαλ θα βγαλει πολυ φραγκο.μην μου πει κανεις οτι κανει την αγορα αυτη μονο για την αξια του...απλα ξερουν στην ρεαλ οτι καραπουλαει το ονομα του.

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω στην αρχη ακουγα τρελλα ποσα σε παιχτες (η αρχη εγινε με Bird, Jordan και μετα ακολουθησαν οι Σουμαχερ και οι υπολοιποι) κλπ κλπ και μετα συνειδητοποιησα οτι για να τους τα δινουν, τα βγαζουν απο καπου.

"Καπου"=εμεις

Και επειδη εμεις τα ακουμπαμε για να βλεπουμε την κοπρια ή την εκαστοτε (μη) κοπρια ΚΑΙ ΟΧΙ τον προεδρα... καλυτερα να τα παρει η κοπρια, παρα να τα εχει ο προεδρας της Ρεαλ ή ο Κοκκαλης ή ο Τζιγγερ.

Link to comment
Share on other sites

καλυτερα να τα παρει η κοπρια

Για να μας κάνει τον Καστίγιο (κλοτσάω, βαράω, γκρινιάζω) με τις ευλογίες του Μπλάτερ (πρόεδρος της FIFAς)?

παρα να τα εχει ο προεδρας της Ρεαλ

Οι τράπεζες, και (κυρίως) Δήμος της Μαδρίτης θα τα είχε :p

(hint: πριν από κάτι λιγότερο από 10 χρόνια, πουλάει η σουΡεάλ Μαδρίτης το προπονητικό της κέντρο στο Δήμο, που το αγοράζει σε τιμή πολλαπλάσια (5-6χ) της πραγματικής αξίας. Επειδή ο μεγάλος αθλητικός σύλλογος της πόλης, όμως, δεν έχει προπονητική στέγη, του παραχωρείται άνευ όρων)

Τα παραπάνω δεν έγιναν στην Ελλάδα, αλλά σε μια άλλη Μεσογειακή χώρα, και αφορά στο Δήμο της πρωτεύουσας :p

ΥΓ Και δεν είναι σίγουρο ότι θα βγουν τα λεφτά από κάπου, όπως δεν έχουν βγει ποτέ τα λεφτά των Ζιντάν, Ανελκά, και τόσων άλλων. Από τα πρόσφατα αποκτήματα, μόνο ο Μπέκαμ κι ο Ρομπίνιο (εξαιτίας της μεταγραφής του), έχουν βγάλει τα λεφτά τους. Απλά ο Πέρεθ έχει κατά νου τη δική του υστεροφημία ;)

Link to comment
Share on other sites

Παρακαλούνται οι αδμίνς ή οι φάουντερς να δώσουν δικαίωμα για λίγο μεγαλύτερο άβαταρ, γιατί μαζεύονται πολλές κούπες, και τα 130χ130 είναι ολίγον τι στενάχωρα :p

Link to comment
Share on other sites

Σαν ουδέτερος παρατηρώ τελευταία τον Παναθηναικό να πρέπει να κάνει την υπέρβαση και ο υπεύθυνος (κατά την γνώμη παντελώς ακατάλληλος) Αντωνίου να αιθεροβατεί.

Συμφωνώ απόλυτα με το αρθρο εδώ http://www.sport-fm.gr/article/181638

"Όταν ένας από τους δυο μεγάλους αντιπάλους μιας χώρας, μένει στη σκιά του άλλου για περίπου 15 χρόνια, οφείλει να κάνει την υπέρβαση.ναι αυτός που πρέπει να πληρώσει παραπάνω έναν κοινό στόχο προκειμένου να χτυπήσει και στην ψυχολογία του αντιπάλου δημιουργώντας τις αναταραχές που τώρα βιώνει από την αντίθετη πλευρά. Αν λοιπόν ήθελε τον Μέλμπεργκ τόσο πολύ όφειλε να πληρώσει όσο ο Ολυμπιακός και κάτι περισσότερο.

Το βάρος των ευθυνών θα πέσει πάνω στον Κώστα Αντωνίου, αφού ο κόσμος περιμένει από αυτόν να κλείσει τις μεταγραφές. Το θέμα όμως είναι, ποιο είναι το πραγματικό μπάτζετ που του έχει δώσει η διοίκηση. Γιατί αν είναι αληθινά τα 25 εκ. ευρώ και ο Ολιβέιρα χάθηκε για τρία ενώ ο Μέλμπεργκ για κάτι λιγότερο από δυο, τότε έχει αυτός το λάθος. Αν πάλι δεν είναι αληθινά, οφείλει να βρει τρόπο να το γνωστοποιήσει στον κόσμο. Και στη μια και στην άλλη περίπτωση είναι εκτεθειμένος. "

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Πάνω σε αυτό που έγραψε ο sstav, πάλι έφαγε τα μούτρα του ο ΠΑΟ (με τον Ενχελααρ, ή όπως αλλιώς προφέρεται). Κάποιοι εκεί μέσα είναι πέρα για πέρα ανίκανοι*

*hint :p

http://www.imageshack.gr/files/jibi53uusew62moffsdr.jpg

Link to comment
Share on other sites

O ΠΑΟ έκλεισε τελικά Κατσουράνη (αλήθεια πόσους αμυντικούς χαφ χρειάζεται ο παναθηναικός για να βαζει γκολ και να κάνει παιχνίδι από τα άκρα;) ....ο Αντωνίου πήγε στην Αγγλία και έφερε τον Λέτο αν και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε πως είναι πολύ κοντά να κλείσει συμφωνία με το Βρετανικό Μουσείο για την επιστροφή των μαρμάρων....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ειλικρινα τι τον ήθελε τον ΚΑτσουράνη?

1 χρονιά έκανε καλή στην Αεκ και μετά την επόμενη ήταν ΧΩΜΑ του ΧΩΜΑΤΟΣ μεχρι που πήγε Πορτογαλία.Και εκεί δεν πιστεύω να έπαιξε την μπαλάρα της ζωής του..

Ασχετο: μας είχαν πρήξει με τον Νινη και τον καψανε και τον πετανε τωρα..

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλός παίκτης, αλλά ας ελπίσουμε ότι, με Λέτο & Σισσέ, οι τσακωμοί στα αποδυτήρια δε θα είναι τόσοι πολλοί ώστε να μπουν κάμερες, για να το κάνουν Big Brother :p

(Κάτι σαν αυτό που απευχόμουν πέρσι για τη Μπαρσελόνα όταν ακουγόταν Αλβες & Ιμπραΐμοβιτς :p)

Link to comment
Share on other sites

του χρονου θα γυαλιζει τις κουπες που θα παρει με την παναθα...

Τίποτα παλιες κουπες παίζει να γυαλίζει, σε κανα μουσείο..:rofl:

Αλλα με κατσουρ, σαριεγκι και σάλπι τι παραπάνω θα κάνεις από φέτος?:hi:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.