Jump to content



Πως γινεται και τι χρειαζεται για να βαλω υπολογιστη η λαπτοπ σε Mercedes A Class


pastelidis.n.s.

Recommended Posts

Θα ηθελα να μου πειτε οτι λεει ο τιτλος οποιος ξερει γιατι ψυνομαι να βαλω στο αμαξι του πατερα μου....Και φυσικα αν γινεται...!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Ναι εννοειται του αρεσει πολυ αλλα ξερεις απο υπολογιστες δεν σκαμπαζει αλλα μην ανησυχεις το αμαξι εγω θα το παιρνω πλεον....για πες αμα ξερεις....

Link to comment
Share on other sites

εγω που ρωτησα πηγαινε κοντα στα 1500. μια λυση ειναι ετοιμες συνθεσεις για αυτοκινητο που μπαινουν στο ντουλαπακι. για μενα δεν αξιζει τα λεφτα του. στην τελικη που θα χρησιμοποιεις το pc στο αυτοκινητο. καλυτερα να βαλεις προγραμμα gps με μεγαλη οθονη που να εχει και dvd για ταινιες. δεν πιστευω οτι θα χρειαστεις τιποτα αλλο στο δρομο.

με τα "ρεστα" περνεις και ενα eee1000 και αστο παντα στο ντουλαπακι για οποια αλλη χρηση

Link to comment
Share on other sites

ειναι μαγαζι εδω ελλαδα που ειδικευεται σε αμαξοπισια...δεν θυμαμαι το σαιτ μαμωτεν...αλλα θες ειδικο τροφοδοτικο,οθονη DVD λαικ ,μητρικη μινι η πικο και εχεις περιορισμενη ποικιλια σε επεξεργαστες ....

αν θες τωρα να κανεις την μοντα και να βαλεις σπιτισιο πισι στο αμαξι........:help:

Link to comment
Share on other sites

http://www.carputermania.gr/

http://www.matrixcarpc.com/index.php?language=el

http://www.mini-box.com/site/index.html

http://www.mp3car.com/

(το κορυφαίο site για πατέντες σχετικά με car pc)

Εξαρτάται τι θες να κάνεις βασικά.

Μπορείς να αγοράσεις ένα έτοιμο, το οποίο θα έχει μέγεθος 2 DIN και θα μπαίνει κατευθείαν, χωρίς φασαρίες και ξηλώματα, καλώδια κτλ. γρήγορη και αρκετά ακριβή λύση. Μια πολύ καλή λύση αν δεν θες ακριβώς pc αλλά ένα media center με dvd, mp3, gps, usb, είναι αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.659005 . Και φθηνή επίσης.

Μπορείς επίσης να βάλεις μια οθόνη στην κονσόλα του αυτοκινήτου, 2DIN ή 1DIN αν δεν έχεις χώρο, touchscreen κατα προτίμηση, ένα pc στο χώρο αποσκευών, καλώδια κτλ κάτω από τα πλαστικά, και έχεις στο αυτοκίνητό σου ένα pc με ότι εσύ θες. Μπορείς να βάλεις και laptop αντι για pc. Φθηνή και πλήρως παραμετροποιήσιμη λύση. Η οθόνη μπαίνει πολύ εύκολα στην κονσόλα, όπως και η πρώτη λύση, όμως πρέπει να πάρεις ρεύμα από την μπαταρία μέχρι το χώρο αποσκευών(καλύτερα ανεξάρτητη με ασφαλειοθήκη και όχι αυτές που έχουν τα αυτοκίνητα για αναπτήρα), και εικόνα και ήχο από το χώρο αποσκευών μέχρι την κονσόλα. Πολύ εύκολο για ένα μαγαζί με ηχοσυστήματα, δυσκολότερο για τον άπειρο.

Τέλος υπάρχει και η εντελώς custom λύση, όπου αν το αυτοκίνητό σου έχει θήκη 1din και εσύ θες 7" οθόνη, ή δεν έχει καθόλου, ή θες να γεμίσεις το αυτοκινητό σου ηχεία και οθόνες, ή ότι εσύ φανταστείς. Πολυεστέρας, τρίψιμο, μέτρημα, χρώμα κτλ. Η πιο δύσκολη λύση, αλλά κάνεις ότι φανταστείς. Συνήθως το αποτέλεσμα, δεν σε αποζημιώνει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.