Jump to content


COD4 και servers


submarine1981

Recommended Posts

Απορια....

Σε υπολογιστη ίδιο με το δικό μου αλά ο ενας εχει ρουτερ linksys και ο δικός μου crypto f330 γίνετε στον εναν να εμφανίζει λιγότερους σερβερς απο τον αλον?

εγω εχω το crypto f330 και μου βγάζει πολυ λιγους σερβερ σε σχεση με ενα αλο pc με ρουτερ linksys.

το crypto ειναι αρκετα γρηγορο και δεν εχω γενικα παραπονο εκτος απο αυτο. και μερικες φορες αμα κάνω πολλες φορες search τοτε μουλαρώνει και δεν βγάζει κανενα σερβερ.

εχει κανεις το ίδιο?:TD:

Link to comment
Share on other sites

Δες μήπως βάλατε κάποιο patch από διαφορετική πηγή. Πχ όταν το κατέβαζα από το επίσημο site, δεν μου έβγαζε πάνω από 2-3κ servers, ενώ με του Megagames.com βγάζω 20κ

Link to comment
Share on other sites

Freestyler7 τα φιλτρα τα κοιταξα τα έχω ίδια με τον άλον. Για το patch ομως κατα 99% ειναι απο διαφορετική πηγη.

jpavly το patch ειτε ειναι απο megagames ειτε απο το επίσημο site ίδιο δεν πρέπει να είναι? άφου μια εταιρια βγάζει το patch και το πέρνουν οι υπόλοιποι.(τουλαχιστον ετσι πιστεύω)

Κάπου άκουσα οτι επειδή κατεβάζει πολούς σερβερς οταν πατάω αναζήτηση υπάρχει περίπτωση να μπουκώνει το ρούτερ μου(flooding). Με κάποιο ακριβότερο μοντεμ ρουτερ δε θα έχω προβλημα λένε, αλλά κατα πόσο ισχύει αυτο δε ξέρω.

Να δοκιμάσω να βάλω το patch απο megagames?μηπως γίνει τπτ? τι λες? οταν λες σου βγάζει 20κ το κ? τι ενοεις κ?

Στο ιντερνετ ειναι σχετικα γρήγορο μοντεμ δεν εχω προβλημα. οταν κατεβάζω αρχεια πιανω 200κβ/δευτ σε 2048χ1024 σύνδεση. τί να πω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.