Jump to content



EVGA Cooler


lazarosleon

Recommended Posts

Επειδη γκαζωσα την 280 μου ολιγων τι......βλεπω κατι 80αρες να ανεβαζει στα παιχνιδια, και βαζω τον εκνευριστικο ανεμιστηρα της στο φουλ και μου παιρνει τα αυτια. Επειδη ειναι κουραστικος λεω να αποφυγω αυτον τον ανεμιστηρα και να παω σε Thermalright GTX 280 Cooler.

Υπαρχει αλλη καμια εξισου ιδια η καλη? η να περιμενω επειδη στο ΕΛΛΑΝΤΑ ΝΤΕΝ υπαρχει και τα νευρα μου ειναι στα κοκκινα εδω και ενα μηνα????

Μιλαμε παντως για πολυ κουραση ο ανεμιστηρας αυτος ο μαμα, εστω και αν αποδιδει καπως ..... :eek::whip:

http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/hr-03_gtx/product_vga_cooler_hr03gtx.html να τι βρηκα μονο αλλα οχι ελλαδα προς το παρων.

Link to comment
Share on other sites

χαμηλωσε την ταχυτητα του ανεμηστηρα σε σημειο που να μην τον ακους κ θα εισαι σχετικα καλα! μπορει να πας 10 oC πανω αλλα ολοι ξερουμε οτι η 280gtx ειναι φουρνακι! κ μολις ερθει η thermalright πορευεσαι αναλογα!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Farcry 2. Το εβαλα, με ανεμιστηρα στο φουλ, τσιτωμενη η καρτα βεβαια, δεν πεφτει κατω απο 70 με τιποτα.!!!!!!! Αργει πολυ τελικα να βγει αυτη η οποιαδηποτε αλλη ψυκτρα???:wall::wall::wall::wall::wall::wall:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Προχτεσινο e-mail : :

We are sorry that we have encountered some packing error and have to delay the launch of the HR-03 GTX, which is now ready and will be available in early December.

Best regards

Armand Cheng

Lea-Min Tech., Co., Ltd.

( Thermalright , Taiwan )

Αντε να δουμε, Παντως στις προδιαγραφες παλια ελεγε για 9εκ ανεμιστηρα ενω τωρα λεει για 12 και μαλιστα Recommended. Μηπως ειχανε βγαλει πιο παλια με 9εκ και δεν πηγαινε τοσο καλα και τωρα ειπανε να βαλουν 12?

Βγαλανε και κατι ανεμιστηρες, 4 στην επιλογη, τι να διαλεξω αραγε?Εναν απο αυτους η κλασικα Noctua??? :angry:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.