Jump to content



"Εγκατάσταση" emoticon στο Windows live messanger


HuLuVuZ

Recommended Posts

Ένας φίλος μου έδωσε σε cd μερ.ικά emoticon (*.gif κ *.jpg μορφή) αλλά δε ξέρω πως να τα βάλω στο msn. Μια φορα είχα κατεβάσει από το site της microsoft αν δε κανω λάθος αλλά ήταν exe το αρχείο οπότε τα φόρτωσε αυτόματα...Τώρα όμως που τα έχω σαν εικόνες δε ξέρω τι να κάνω. Έψαξα για κάποιο φάκελο αλλά δε βρήκα κάτι. έχω Vista home για λειτουργικό και την 8.1 έκδοση του live messenger.

Link to comment
Share on other sites

Ανοίγεις το windows live messenger και πας :εργαλεία-->emoticon-->δημιουργία.

Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να τα εισάγεις όλα μαζί,αφού είναι πολλά,με την διαδικασία που σου είπα θα πρέπει να τα φτιάχνεις ένα-ένα....

Link to comment
Share on other sites

Sorry αλάνια, αλλά είστε όλοι λάθος. Εγώ κάθε φορά που κάνω φορμάτ το Pc μου καβατζώνω τα emoticons μου και τα ξαναπερνάω με μια αντιγραφή - επικόλληση. Έχω κι εγώ Windows Vista και Windows Live Messenger 8.1, αλλά δυστυχώς αυτόν τον καιρό δεν είμαι σπίτι και μιλάω τώρα από Windows Xp.

Λοιπόν πας κατ' αρχήν και ενεργοποιείς την επιλογή να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και φάκελοι (είναι λίγο ψιλοκρυμμένο αυτό στα Vista - δυστυχώς δε θυμάμαι απ' έξω πως πας και το βρίσκεις - ανοίγεις απλά το "ο υπολογιστής μου" και ψάχνεις στο "Αρχείο", "Επεξεργασία", καπού εκεί). Θα σας πω τη διαδρομή με βάση τα Xp, οπότε και πάλι είναι στο περίπου, αλλά δεν είναι δύσκολο να βρείτε την αντίστοιχη άκρη στα Vista. C:\Documents and Settings\User\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\Object Store. Από το User και μετά στα Vista αν θυμάμαι καλά είναι σωστή η διαδρομή. Στο φάκελο Object Store υπάρχει ένας φάκελος Custom Emoticons. Εκεί μέσα κάνεις επικόλληση όλα τα emoticons. Αν είναι νέα εγκατάσταση του Messenger κάνεις εσύ ένα τέτοιο φάκελο με αυτό ακριβώς το όνομα και στη συνέχεια μέσα σε αυτόν κάνεις επικόλληση όλα τα emoticons. Το έχω κάνει πολλές φορές και το πιο σπουδαίο για μένα εκτός του ότι δε χάνεις τα emoticons σου που με τόσο κόπο έχεις συλλέξει επιπροσθέτως δε χάνονται και οι συντομεύσεις τους. Ελπίζω να βοήθησα. Αν χρειαστεί κάποια διευκρίνιση εδώ είμαι. Σε ένα μήνα θα πάω σπίτι μου. Αν δε βγει άκρη μέχρι τότε και αφού θα έχω επιστρέψει θα μπορέσω να βοηθήσω με περισσότερη ακρίβεια. :banging:

Link to comment
Share on other sites

Σε εμένα η διαδρομή είναι :

C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\username@hotmail.com\ObjectStore\CustomEmoticons

Τα αρχεία που περιέχει όμως λίγουν σε .id2...Μπορώ δηλαδή να τα κάνω backup,αλλά να δημιουργήσω καινούρια,με βάση αρχεία *.gif κ *.jpg,δεν νομίζω να γίνεται με απλή επικόλληση.

edit:σε xp είμαι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.