Jump to content


Nero και verification failed.


kert

Recommended Posts

Παιδια , χρειαζομαι την βοηθεια σας.

Εχω ενα nec 7203s (αγορασμενο πριν 2 μηνες) , πανω σε μια asus p5q-e , 4gb μνημης , ενω τρεχω τα vista sp1. Το προβλημα ειναι οτι το nero , σε τουλαχιστον 3 dvd , μου βγαζει λαθη στο verification. Επισυναπτω και το error log παρακατω.

Μπορει καποιος να καταλαβει που ειναι το προβλημα ; Τα δισκακια που χρησιμοποιω ειναι τα that's tayio yuden dvd-r. Εχω χρησιμοποιησει και την νεοτερη εκδοση του nero , εχω περασει και το τελευταιο firmware , αλλα δεν διορθωθηκε το προβλημα.

Μην μου πειτε να αλλαξω δισκακια (μιας και εχω καμμια 50νταδα ακομη) η' να αρχισω να τα γραφω με χαμηλοτερες ταχυτυτες , μιας και θελω να λειτουργει οπως θα επρεπε , αλλιως το παω για rma. Απλα θα ηθελα να ξερω αν το προβλημα ειναι στο nec η' κατι αλλο δημιουργει το προβλημα.

Ευχαριστω.

Log.txt

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασα ενα pleomax δισκακι και το εγραψε κανονικα. Τι να κανω τωρα ; Μπορω να ζητησω rma (ειναι αγορασμενο απο Multirama) με το δικαιολογητικο οτι δεν γραφει τα taiyo η΄ θα μου πουν να παρω αλλα δισκακια ;

Link to comment
Share on other sites

δυστηχως η εγγραφη dvd ειναι πονεμενη ιστορια. Εαν θες την συμβουλη μου κανε το εξης

Δοκιμασε να γραψεις σε 2-3 αλλες μαρκες μερικα δισκακια. Μετα αυτα τα δισκακια δοκιμασε τα και σε αλλα dvd-rw εαν παιζουν κανονικα, σε απλα dvd-rom και καλο ειναι εαν εχεις κανα φιλο με καποιο "αρχαιο" dvd-rom δες εαν παιζει και εκει. Τσεκαρε το και με το nero σε αλλα μηχανηματα εαν γραφτηκε καλα.

Μου εχει τυχει και εμενα αντιγραφικο να εχει "κολλημα" με TY και να μην τα γραφει καλα. Σχεδον ολα τα αλλα τα εγραφε οκ ομως ...:hmm:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.