Jump to content



P5Q Καινουρια προβλημα!!!


le_bron

Recommended Posts

Καλησπερα. Μολις την πεμπτη πηρα την P5Q της Ασους. Την βαζω παω να μπουταρω απο το cd των windows (Μουφα) αλλα μολις εφτανε σε ενα σημειο μου εβγαζε μπλε οθονη με 4-5 κωδικους απο errors. Τρελαθηκα. Εν τω μεταξυ εχω και την P5B SE και την ξαναεβαλα και δουλευει κανονικα. Ασυμβατοτητα με μνημη δεν παιζει γιατι δοκιμασα και αλλη ραμ. Την πηγα στο πλαισιο και την επομενη (χτες) μου ειπαν οτι τη δοκιμασαν και δουλευει μια χαρα και δεν μπορουν να κανουν κατι. Την ξαναεβαλα και παλι τα ιδια. Τι φταει? Λετε να με δουλεψαν στο πλαισιο? Τι να πω?

Link to comment
Share on other sites

Αν δε μας δώσεις τους κωδικούς από τη μπλε οθόνη, πως περιμένεις να μαντέψουμε το πρόβλημα;

Επίσης, πήγαινε στο BIOS και άλλαξε το SATA Configuration σε IDE Compatible και ξαναδοκίμασε την εγκατάσταση.

Να υποθέσω ότι κατά την εγκατάσταση, πάνω στον Η/Υ έχεις συνδεδεμένο μόνο πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη, ε;

Αν έχεις αφήσει κι όλα τα περιφερειακά (scanner, webcam, hubs κλπ) βγάλτα όλα και άσε μόνο τα προαναφερθέντα.

Link to comment
Share on other sites

Exω συνδεδεμενα αυτα που ειπες και το καλωδιο ethernet που δε νομιζω να επιρρεαζει σε κατι. Τωρα για να κανω αυτα που μου ειπες πρεπει να ξαναβαλω την αλλη και αν δε δουλευει να ξαναβαλω την παλια για να σου απαντησω. Οππτε θα περιμενω 2 ωριτσες να παρω κι αλλες ιδεες και να τα δοκιμασω ολα μαζι μπας και κανω τιποτα γιατι εχω κανει παρα πολλες φορες την διαδικασια βιδωσε-ξεβιδωσε με ενα κουτι 20 κιλων.

Link to comment
Share on other sites

Το Setup το κανεις απο sata cdrom αν οχι δοκιμασε το,επισης αλλαξε θεση στο σκληρο πανω στη μητρικη στις υποδοχες sata,η ιδια μητρικη δεν επαιρνε setup με τιποτα απο ide cd-rom,επισης αν και οταν σου παρει το setup παιρνει κανα μισαωρο η εγκατασταση τον vista,τα xp που δοκιμασα μπαινανε κανονικα.

Δοκιμασε επισης με 1 stick μνημης.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.