Jump to content



Εξωτερικός σκληρός + Flash USB


darien

Recommended Posts

Λοιπόν, σκέφτηκα να πάρω έναν 500αρη σκληρό και ένα φλασάκι, από Πλαίσιο.

Κατέληξα σε αυτόν και σε αυτον.

Για flash, λέω αυτό.

Πείτε προσωπικές εμπειρίες από τα παραπάνω ή άλλες γνώμες/ιδέες ελεύθερα :)

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Darien ψαχνόμουν και εγώ τελευταία αρκετά για γρήγορο usb στα 8gb. Δυστυχώς, όσο μεγαλώνουν οι χωρητικότητες τόσο γίνεται πιο σημαντικό να έχεις καλή ταχύτητα εγγραφής (ειδικά αν το θες για μεταφορά οπτικοακουστικού υλικού που έχει μεγάλο μέγεθος, όπως στην περίπτωσή μου). Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα, μιας και η κάθε εταιρία πετάει ότι νούμερο θέλει πάνω στο προϊόν της, με αποτελέσμα οι περισσότερες ταχύτητες που γράφονται στις συσκευασίες των usb να είναι αποπροσανατολιστικές.

Μετά από αρκετό ψάξιμο στην αγορά, κατέληξα σε αυτό:

OCZ RALLY 2 DUAL CHANNEL USB FLASH DRIVE 8GB

Φυσικά δεν είναι το πιο γρήγορο στην αγορά, αλλά αποτελεί καλό συμβιβασμό ταχύτητας/κόστους. Ως τώρα είμαι αρκετά ευχαρστημένος (μόνο παράπονο είναι πως το καπάκι του δεν ασφαλίζει αλλά είναι αρκετά σφιχτό), έχε το υπόψιν σου στις επιλογές σου.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.

Για σκληρό, μάλλον θα πάω στον Seagate που έχει μεγαλύτερη εγγύηση και περισσότερα "καλούδια". Για φλασάκι, θα κοιτάξω και στο e-shop τι παίζει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.