Jump to content



Προβλημα με πολλα παιχνιδια


christarasweb

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους, σε διαφορα παιχνιδια οπως πχ cabal online, pes2009 κτλ πριν την εγκατασταση η ακομα και αν εχουν εγκατασταθει, οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει σφαλμα γιατι λειπει καποιο αρχειο...δεν μπορω να το εξηγησω. Μπορει ακομα το ιδιο μηνυμα να το βγαλει και για καποιο προγραμμα..τι μπορει να φταιει?:help1::help1:

Link to comment
Share on other sites

Μου βγαζει to εξης μηνυμα παιδες : "Αυτη η εφαρμογη απετυχε να ξεκινησει επειδη το στοιχειο d3dx9_30.dll δεν εντοπιστηκε. Η επαναληψη εγκαταστασης της εφαρμογης ισως διορθωσει το προβλημα" . Δεν ξερω, ram εχω 4gb και το dvd δεν χρησιμοποιητε αφου τα κατεβαζω. Kallileo to video δεν ειναι available ποια. Τι λετε? Εχω απελπιστει ρε παιδια:(

Link to comment
Share on other sites

Ο συγκεκριμενος που χρησιμοποιω για να λειτουργω δεν εχει κλεισει ουτε μηνα..του ειχα κανει μονο την αρχικη διαμορφωση που πρεπει να κανεις στην αρχη, ετσι δεν ειναι? λες να θελει format να ειναι οκ???

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.