Jump to content



GA-MA790X-DS4 και θερμοκρασίες


theodoros2008

Recommended Posts

Γεια σας.

Αυτές τις ημέρες περιμένω να έρθει η GA-MA790X-DS4 για να φτιάξω ένα υπολογιστή που θα τρέχει 24/7. Έψαξα λίγο στο ίντερνετ(αφού την παράγγειλα) για την συγκεκριμένη μητρική και είδα οτι αρκετά άτομα είχαν προβλήματα με το chipset και συγκεκριμένα με τις θερμοκρασίες που ανεβάζει(70-80+).Ναι καταλαβαίνω οτι είναι με heatsink χωρίς ανεμιστήρα αλλά πολλά άτομα που έβαλαν aftermarket δεν είδαν διαφορά.Επίσης πολλές μητρικες πήραν και φωτιά!!!

Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύουν και γι'αυτο θέλω να ρωτήσω άτομα που έχουν την μητρική αυτή σχετικά με τις θερμοκρασίες.

Αν είναι να βάλω το σπίτι μου φωτιά τότε δεν αξίζει για ~100€.

Ευχαριστώ και ελπίζω να με βοηθήσετε.

Link to comment
Share on other sites

Σωστα δεν αναφερα τον επεξεργαστη.Διαλεξα τον AMD ATHLON 64 LE-1600 2.2GHZ λογω χαμηλης κατανάλωσης και του οτι δεν χρειάζομαι επεξεργαστικη δύναμη. Μνημες στα 800 mhz,ενα σκληρο σε σατα,καρτα γραφικων μονο για το setup(θα την βγαλω μετα) ηχος απενεργοποιημένος και ίσως μια καρτα LAN.

Μήπως αυτοί που είχαν ψηλές θερμοκρασίες είχαν βάλει τον 9950 των 140watt?

Μαλλον τετοιο ειχαν αλλα κατα ποσο παιζει ρολο? Βασικα θα εστελνα PM στον fotispigi που εχει το ιδιο Mobo αλλα δεν μπορω ακομα λόγω των posts που εχω κανει(forum rules)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

οχι ενταξει ειναι πλεον.Ολα καλα.Οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα.35-37 C η θερμοκρασια του CPU και οταν κανω φολντινκ παει 45-47.

Ευχαριστω σε ολους για την βοηθεια και τις συμβουλες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.