Jump to content


Προβλημα με pc


afanas777

Recommended Posts

Πριν μερικες ωρες εκλεισα κανονικα τον υπολογιστη και πριν λιγο πατησα το power για να ξεκινησει. Ξεκιναει και φορτωνει και μου βγαζει ενα μυνημα ''δεν κλεισατε καλα τα windows και διαλεξτε να ξεκινησετε κανονικα κ.τ.λ''. Παταω να ξεκινησει κανονικα και μαυριζει η οθονη. Παταω ενα κουμπι στο πληκτρολογιο και κανει restart μονο του. Το δοκιμασα 5-6 φορες και εκανε το ιδιο πραγμα. Δοκιμασα μετα να κανω φορματ και εβαλα το cd. Κανει κανονικα προεγκατασταση και μολις παει να προετοιμασει τον δισκο η οθονη γινεται μπλε και βγαζει κατι κινεζικα γραμματα και κολαει εκει.

Εχω ενα 6ετιας maxtop σκληρο. Ειναι αυτο το προβλημα ή κατι αλλο?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ με το που είδα maxtor εξαετίας κιόλας, λέω καλά τα έφαγε τα ψωμιά του.

Αν μπορείς τρέξε κάποιο πρόγραμμα να ελέγξεις για bad sectors τον δίσκο σου.

Την έχω πάθει από maxtor αρκετές φορές. Από μακρυά κι αγαπημένοι..

Link to comment
Share on other sites

Nα παρω κανα ΑΤΑ δισκο ή να παρω εξωτερικο σκληρο και να μου μεινει για τον επομενο υπολογιστη? Θα εχω καποιο προβλημα στην εγκατασταση των windows? Δηλαδη με το που βαλω το usb θα μπορεσω να εγκαταστησω τα windows κ.τ.λ?

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να έχει "χτυπήσει" ο δίσκος, δεν αποκλείεται (βλ. Maxtor). Βρες καμιά καβάτζα και δοκίμασε κάποιον άλλον. Safe mode μπαίνει;

Οχι τα δοκιμασα ολα και κανει το ιδιο πραγμα παντα

Link to comment
Share on other sites

Τελικα δεν ηταν ο σκληρος και εκανα αλλη μια βλακεια και πηγα σημερα και πηρα WD ΑΤΑ 160gb. Bγαζω τον παλιο και βαζω τον νεο 160αρη. Ξεκινω τον υπολογιστη και αρχιζει η εγκατασταση του σκληρου. Μολις πανε να εγκαταστηθουν τα windows παλι βγαινει η μπλε οθονη και τα κινεζικα.

Eχω 2 μνημες στον υπολογιστη 512 mb. Βγαζω την μια και αφηνω την αλλη μπας και ηταν αυτες το προβλημα. Τζιφος και μαλιστα τωρα ακουγοταν και ενας ηχος σαν αλαρμ ''τατατατατατατατα''. Κοιταω και βλεπω οτι εχει αναψει ενα κιτρινο λαμπακι στην μητρικη και βγαζει καπνους. Το βγαζω απο την πριζα,κλεινω την πορτα του κουτιου,του τραβαω 2-3 κλωτσιες απο τα νευρα μου, και το παω οπως ειναι στην αποθηκη.

Link to comment
Share on other sites

δες τροφοδοτικο

ραμ και θερμοκρασιες

κανε και ενα reset to bios

Δεν κοιταω τιποτα ,γιατι δεν ξερω και πολλα και εχω νευριασει. Αντεξε 6 χρονια και τα εβγαλε τα λεφτα του. Παμε για αλλα τωρα. Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι μου εμεινε ο ΑΤΑ 160αρης. Αραγε οι καινουργιες μητρικες παιρνουν και ΑΤΑ?

Link to comment
Share on other sites

παιρνουν

χρησιμοποιησε τον για εξωτερικο:tongue:

αν θες βοηθεια για το καινουριο πισι εδω ειμαστε:T:

thanks man. Εχω καταληξει για νεο pc,απλα δεν εχω λεφτα τωρα. Βολευομαι με το laptop της αδερφης μου :(

Link to comment
Share on other sites

φίλε πάρε ένα κουτάκι για εξωτερικό και κάνε τον εξωτερικό όπως είπαν παραπάνω, θα σου λύσει τα χέρια.....αλλά γιατί δεν το φτιάχνεις μιας και δεν έχεις λεφτά για καινούριο?? μπορούμε να σε βοηθήσουμε και εμείς...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.