Jump to content



Cubase


loukas

Recommended Posts

Εχω προβλημα με το προγραμμα που αναφερω στον τιτλο!!!Το κανω εγκατασταση και μου βγαζει αναφορα προβληματος!!!Βεβαια μου ειχε βγαλει ενα προβλημα με ενα αρχειο dll το οποιο το βρηκα και το εβαλα μεσα στα Windows...Τι μπορω να κανω ωστε να λειτουργησει???Σας ευχαρηστω προκαταβολικα για τον χρονο σας!!!!:worship:

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου, με τέτοια ποστ δυστυχώς είναι δύσκολο να σε βοηθήσουμε... Ούτε ποια έκδοση του προγράμματος έβαλες μας λες, ούτε σε τι σύστημα, ούτε σε τι λειτουργικό, ούτε τι πρόβλημα ακριβώς σου δίνει...

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον το λειτουργικο μου ειναι windows exp prof...αν καταλαβαινω καλα απο το συστημα που λες ειναι αρκετα βαρβατο ωστε να πληρει τις απαιτησεις...η εκδοση του προγραμματος ειναι cubase sx3..Οταν το πρωτοεγκατεστησα το μονο που μου ζητησε ηταν ενα αρχειο dll το οποιο ελειπε,το βρισκω το τοποθετω και μετα οταν τρεχω το προγραμμα το ανοιγει και στα μισα του loading με πεταει...δινοντας μου την επιλογη να κανω <αποστολη σφαλματος>..ζητω συγνωμη για τις προηγουμενες ελειπης πληροφοριες...τωρα ελπιζω να σας καλυψα!:help:

Link to comment
Share on other sites

οχι δεν το εχω αγορασμένο!!

Μου το έδωσε ενας καθηγητης...

Η πορεια έχει ως εξης..

Πρώτη φορα εγκατασταση κανονικα,το τρεχω και μου βγαζει προβλημα λεγοντας μου οτι λειπει ενα αρχειο synsoac.dll το οποιο λογικα δεν το περναει κατα την διαρκεια εγκαταστασης...

Δευτερη φορα το περναω ετοιμο απο σκληρο δισκο ετοιμο...το ιδιο προβλημα...

Τρίτη και τελευταια φορα το κατεβαζω απο utorrent..το ιδιο προβλημα...

to dll που προαναφερα ειναι του προγραμματος...το προβλημα ειναι οτι δεν το περναει στα windows στο system32...

Μου ειπανε για format διοτι υπαρχει μια περιπτωση να φταιει λειτουργικο αν και ειμαι αντιθετος οτι φταει αυτο (windows XP pro)

Αλλοι μου ειπανε οτι περναει λανθασμενα στο register των windows που για να ειμαι ειλικρινης δεν γνωριζω τι ειναι!!!

Οποτε καθε βοηθεια δεκτη..:D:help1:

Link to comment
Share on other sites

To dll που κατέβασες είναι λάθος ή για άλλο λειτουργικό.

Ελληνικά windows xp ή Αγγλικά; SP ? το κάθε λειτουργικό έχει δικά του dll για κάθε εγκατάσταση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις έναν συμφοιτητή σου που έχει ίδιο λειτουργικό με το δικό σου, καθώς και το πρόγραμμα και να το πάρεις από εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε οπως καταλαβαινεις δεν γινετε να σε βοηθησω...

Τετοια προγραμματα για να λειτουργησουν σωστα χρειαζονται usb stick που παρεχεται στην συσκευασια του προιοντος και τρεχουν ενος low level driver για αυτο ακριβως τον λογο, για να μην αντιγραφονται.

Τωρα αν η εκδοση σου ειναι EDU δηλαδη educational μπορεις να απευθυνεις και στο επισημο φορουμ...

Το λειτουργικο σου μια χαρα ειναι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.