Jump to content



Κάρτα Γραφικών μέχρι 220-230Ε...


TheoDV

Recommended Posts

  • Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Σε αυτή την τιμή αρχικά μοιάζει μονόδρομος η 4870.

Προσωπικά, θα έδινα 13ευρώ παραπάνω, θα χαλάλιζα και μία μικρή μείωση επιδόσεων, να πάω σε μία GTX260, για χάρη των χαμηλότερων θερμοκρασιών,πολύ χαμηλότερης κατανάλωσης σε idle 2D,χαμηλότερου θορύβου και ίσως υπό προυποθέσεις καλύτερης συμβατότητας.

Link to comment
Share on other sites

Καλύτερα να μειώσω αποδόσεις για να εχω χαμηλότερες θερμοκρασίες? Και επαναλαμβάνω είναι συμβατή η Sapphire HD 4870 με την μητρική μου?

Ναι, όταν μιλάμε για μείωση ~5%, αξίζει τον κόπο.

Και δεν είναι μόνο οι θερμοκρασίες. Είναι και η κατανάλωση, είναι και ο θόρυβος...

Αν αυτά σου φαίνονται αδιάφορα, πάρε 4870.

Δεν έχει θέμα συμβατότητας με την μητρική σου.

Link to comment
Share on other sites

Sapphire HD4870 έχει νέα ψήκτρα και θα είσαι μια χαρά και από θόρυβο και από θερμοκρασίες. Για επιδόσεις είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις σε αυτά τα χρήματα και θέματα συμβατότητας μην ανησυχείς δεν θα έχεις. Το θέμα κατανάλωσης σε 2D (αν σε απασχολεί) μπορείς να το "φτιάξεις" (ψάξε στο forum έχει ειπωθεί για την HD4850 αν θυμάμαι καλά).

Link to comment
Share on other sites

Mια χαρά θα παίξει το psu.

Από εκεί και πέρα, όποια και να πάρεις είναι καλή αγορά.

Εγώ σου εξήγησα τους λόγους που κλίνω στην GTX260, αφού οι διαφορά στην τιμή τους είναι τόσο μικρή πλέον...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πιστευω καλύτερα την 4870...Εχω ακουσει τα καλυτερα...Απο εκεί και πέρα εφόσων και οι 2 είναι ΟΚ με το τροφοδοτικό και απ οτι λένε τα παιδιά έχει καινουρία ψύχτρα με λιγότερο θόρυβο και δεν υπαρχει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες, γιατι να προτιμήσω την GTX260?

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πάρεις την GTX260 με την παρούσα κατάσταση στις τιμές. Δηλαδή να δώσεις Χ χρήματα παραπάνω για να έχεις και χειρότερες επιδόσεις;

Για το τροφοδοτικό δεν ξέρω αν προσέξατε το παρακάτω για την 4870:

–500 Watt or greater power supply with two 75W 6-pin PCI Express® power connectors recommended (600 Watt and four 6-pin connectors for ATI CrossFireX™ technology in dual mode)”

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.