Jump to content



maximus formula bios update


jazzy

Recommended Posts

παιδιά καλημέρα .όλα καλά είναι η πρώτη φορά που ποστ άρω εδώ .το μηχάνημα μου αποτελείτε από τα παρακάτω

asus formula

e8400

Kingston 1066 ddr2 ( που παίζουν μόνο στα 800)

gpu 8800 gt στα 660

ρε παιδιά σόρυ και όλας αλλά επειδή δεν ξέρω πως να κάνω bios update μπορεί κάποιος να μ βοηθήσει ;

ξέρω ότι υπάρχει κάποιο θέμα με τον 8400 .και εμένα μου το είχαν φλασάρει στο μαγαζί που τα πήρα τα πράγματα.

ακόμα έχω ένα πρόβλημα το bios που έχει είναι το 907.;Exω παρατηρήσει αυτές τις μέρες ότι δεν μπορώ να βάλω καμια τελευταία έκδοση των Utility της asus.Μόλις τα βάζω τρώω blue screen .Όταν έβαζα παλιές εκδόσεις όλα μια χαρά. .όταν δεν έχω τις καινούριες εκδόσεις των utilities όλα παίζουν μια χαρά δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό

Ακόμα ένα θέμα που θέλω να πώ και συγνώμη άμα ρωτάω πολλά για πρώτη φορά είναι το εξής:

το θέμα των μνημών .Ενω η μητρική μπορεί να υποστηρίξει 1066 δεν μπορεί να τις παίξει ...όταν το έκανα στην αρχή ( δηλαδή τις έβαλα να παίξουν στα 1066 είχα μπλέ οθόνες .Τι πρέπει να κάνω

παιδιά να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα ......:secret:

Link to comment
Share on other sites

Καλωσηλθες στο TheLab.gr

Καλό θα ήταν να μπείς κατ' αρχην στο site της ASUS και αφού βρείς το support της μητρικής σου, να κοιτάξεις ποιά είναι η τελευταία εκδοση BIOS και τι αυτη διορθώνει.

Το 0907 που έχεις παντως θεωρείται σαν ενα απο τα πιο σταθερά. Ψαξ'το λιγο προτου προβείς σε αναβάθμιση του BIOS.

Η διαδικασία ειναι λιγο πολυ, απλή. Περνάς το καινουριο BIOS σε ενα στικάκι, μπαίνεις μεσα στο BIOS και απο την επιλογή EZ Flash επιλέγεις το καινούριο. Απλα επειδή εισαι αρχάριος, διαβασε λιγο παραπάνω πρωτου το κάνεις γιατι ειναι και λίγο τζόκερ. Μην βρεθεις προ εκπλήξεων.

Τωρα, οσον αφορά τις μνήμες σου... Οι μνήμες πέραν της συχνότητας που υποστηρίζουν εργοστασιακά έχουν και κάποιες απαιτήσεις σε ρευμα, οι οποίες αναγράφονται επάνω τους. Μην περιμένεις απο την μητρική να δώσει το σωστό ρεύμα για να δουλέψουν στα 1066. Δωσε χειροκίνητα το ρεύμα που ζητάνε + ενα κλικ παραπανω για τυχον θεμα undervolting (παλι μεσα απο το BIOS - αν δεν ξερεις πως, ξαναψαξτο λιγο στο φορουμ) και μετα δες αν σου ξανακανουν τα ίδια.

Για οτι νεοτερο εδω ειμαστε. ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.