Jump to content


αναζήτηση ηχοσυστήματος αυτοκινήτου


AGRIMI

Recommended Posts

σε λίγο καιρό θα είμαι κάτοχος ενός FORD MONDEO και θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζεται καταστήματα που να μπορούν να περάσουν dvd-navigation σύστημα ή σελίδες στο ιντερνετ που να μπορώ να δω.

αυτό που ψάχνω είναι στο στυλ αυτού http://www.gps-com.gr/default.asp?psid=1144&sid=6765&LangId=47

τα καταστήματα να είναι από θεσσαλονίκη, κατερίνη, σέρρες, κιλκίς

επίσης αν ξέρετε σχετικά forum γράψτε τα

Link to comment
Share on other sites

Από καταστήματα δε ξέρω, αλλά θα σου πω να αφήσεις το gps σε άλλη συσκευή. Οι χάρτες που έχουν αυτά τα all-in-one είναι συνήθως πολύ κακοί και είναι πολύ δύσκολο να τους αλλάξεις. Χρησιμοποίησε κάποιο pda και πάρε κάτι σε Igo ή destinator για το gps.

Link to comment
Share on other sites

αυτό που γράφω λέω παραπάνω σαν παράδειγμα παίρνει χάρτες igo και destinator. όσο για το navigator μου έρχεται σε 2-3-4 μοίρα. πρώτα απ' όλα με ενδιαφέρει το mp3 / divx / touch screen και βασικότερο usb θύρα μιας και θα συνδέσω τον 320 gb 2,5" σκληρό μου.

θα μου πεις 320 gb τι θα τα κάνεις? απλά ακούω τα 30 gb από τα 150gb μουσικής που έχω και επίσης διαθέτω μεγάλη γκάμα ελλινικών και ξένων ταινιών σε divx.

EDIT: μόλις είδα ότι μου απάντησαν σε ένα mail που μου στείλανε. ορίστε η απάντηση

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η τιμή του full πακέτου (συσκευή+ κεραία τηλεόρασης TV200 + κάρτα sd με πρόγραμμα πλοήγησης και χάρτες Ελλάδος-Ευρώπης) για την σειρά Ford είναι €750,00 +φ.π.α 19%.

Η συσκευή έχει ένα (1) χρόνο εργοστασιακή εγγύηση. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το service των car multimedia συσκευών με ανταλλακτικά μέχρι επιπέδου Level 1.

Η θύρα usb είναι slave και δεν τροφοδοτεί με 5v συσκευές και το όριο ανάγνωσης σε flash μνήμες είναι μέχρι 8 Gb.

H τιμή της εγκατάστασης να την υπολογίζεται στα €70,00.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Τώρα να πω κι εγώ ότι ξενέρωσα μιας και βρήκα το ίδιο σύστημα στα 850 ευρώ τελική τιμή (αλλά δεν ξέρω αν έχει τους χάρτες?) και πιο πολύ με ξενέρωσε ότι δέχεται μόνο 8gb μνήμη usb.

γι ' αυτό αν έχετε ακούσει τίποτα άλλο ή μπορούμε να κάνουμε καμιά πατέντα για τον σκληρό πέστε μου να ξέρω

Link to comment
Share on other sites

www.digitalhellas.gr

πάρε κάτι καλό σε πηγή όπως αυτό

http://www.digitalo24.com/shop/catalog/product_info.php?products_id=2487

και πάρε ξεχωριστά ότι έξτρα μπρίζες χρειαστείς από το παραπάνω site.

εφόσον έχεις ISO Can-bus 2din ηχοσύστημα η αλλαγή θα είναι πανεύκολη.

Link to comment
Share on other sites

θέλω να ξέρω αν πάρω το οποιοδήποτε ηχοσύστημα υπάρχει κάποια εταιρεία που να το κάνει να φαίνεται σαν το link που έδωσα? δηλαδή να ταιριάζει με το κόψιμο του mondeo style και όχι να μου το καλύψουν απλά με κάτι δουλειές τις πλάκας.

Link to comment
Share on other sites

πλαίσιο που θα βρω γιατί στον καλογερόπουλο δεν υπάρχει. και επίσης το ενσωματωμένο ηχοσύστημα βγαίνει εύκολα?

πάρε ένα τηλεφωνάκι στο link που σου στειλα.εκτός από τις απαραίτητες πρίζες καλωδιώσεις έχει και προσόψεις 1 και 2 din.

Link to comment
Share on other sites

θα ήθελα απλά να αναφέρω ότι αυτό που θέλω εγώ δηλ. με usb 5v και να έχει απεριόριστει χωρητικότητα (αλλά fat32) με tv/navigation/dvd/divx/surround/radio/bluetooth το πιο φθηνό κοστίζει 1000 ευρώ χωρίς κεραίες και τοποθέτηση + τα καλύμματα κονσόλας του αυτοκινήτου πάμε 1250-1300 ευρώ. βρήκα ένα κατάστημα το οποίο έχει αυτά που θέλω χωρίς surround όλα κομπλέ μαζί με τα εργατικά 950 ευρώ. το σύστημα που βρίσκεται από πίσω είναι από την jvc και έχει εγγύηση από την αντιπροσωπεία. ορίστε το link

http://globalimport.gr/catalog/product_info.php/products_id/329

απλά το ανέφερα για οποιονδήποτε ψάχνεται. θα ήθελα να πω επίσης ότι με 1500-1600 ευρώ όλα κομπλέ κάποιος μπορεί να περάσει και 2 οθόνες στα προσκέφαλα ή ανεξέρτητο σύστημα στους πίσω με δικό του dvd drive.

σας ευχαριστώ όλους.

Link to comment
Share on other sites

η υποδοχή usb είναι στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου οπότε έχεις τον σκληρό εκεί μέσα. π.χ. ένας 2,5" της wd. θερμοκρασία δεν ανεβάζει οπότε πιο το πρόβλημα. αλλά με τις τιμές τις σημερινές για να βρεις αυτό που ζητάω όπως λέω και πιο πάνω θέλεις 1500 ευρώ. τόσα λεφτά για να έχω σκληρό στο αμάξι δεν δίνω

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Φίλε AGRIMI,

Σύντομα θα παραλάβω το καινούργιο Mondeo και αναζητώ το ίδιο ακριβώς με εσένα.Επειδή πολλά παρεμφερή GPS με αυτό που έστειλες στο link κυκλοφορούν σε διάφορα site sto internet,και σε διάφορες τιμές,αν αγόρασες ή βρήκες κάποιο που συνδιάζει όλα τα παραπάνω που ανέφερες,μαζί με υποδοχή USB για εξωτερικό σκληρό,τηλεόραση κλπ.

και Destinator με ελληνικούς χάρτες,σε παρακαλώ πληροφόρησε μας.Σου έχω στείλει και προσωπικό μήνυμα σχετικό.

Θα το εκτιμούσα πολύ μιας και έχω ψάξει αρκετά στο internet,κι ομολογώ πως έχω λιγάκι χαθεί...Επίσης είσαι ο μόνος που ψάχνει ακριβώς ότι κι εγώ!

Και πάλι σε ευχαριστώ και συγνώμη για την όποια αναστάτωση!

Φιλικά,

Μάνος.

Link to comment
Share on other sites

εγω παντως εχω ενα παμφτηνο usb-mp3 player sony των 100 ευρω και εχω κοτσαρει ενα 16gb στικακι πανω και παιζει μια χαρα.

παρ ολο που ακουγα οτι θα παιζει με 1gb μονο.αντε μεγιστο 2gb αλλα με αργο search.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Εάν θες μια λύση που να καλύπτει πλοηγό, USB, iPod, DIVX και Bluetooth Parrot με υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων τότε πηγαινε για μια οθόνη Zenec που έχει και Ελληνική εγγυηση δυο χρονάκια. Η αντίστοιχη οθόνη για το VAG group πουλάει τρελά. Πλοηγός είναι iGO8 και παίζει γάντι με το CAN BUS του Mondeo. Είναι πλήρως factory look και πηγαίνει στα 1240 Ευρώ.

Τώρα εάν θες για 2DIN λύση aftermarket, μπορείς να βάλεις πλαίσιο 2DIN και μετά Quadlock->ISO και θές και χειριστήρια τιμονιού σε aftermarket. Το κόστος είναι 44 Ευρώ πλαίσιο, 145 χειριστήρια CAN BUS και φύσα ISO για κανα 15αρι. Μετά μένει το κόστος της οθόνης που αρχίζει απο 449 για Pioneer 3200 BT που συμπεριλαμβάνει και Bluetooth Parrot chip. Απο εκεί και μετά βάζεις οτι θές. Της Outsourcing Navibox που είναι και το πιο δημοφιλές αφτερμαρκετ GPS κουτι κουμπώνει πάνω στην Pioneer, Kenwood, Alpine οθόνη και σου δίνει πλοηγό με Destinator και το touch screen control είναι άψογο.

Αρα 1240 για Zenec και έχεις τελείως μαμά λοοκ ή 1100 για Pioneer + παρελκόμενα + Navibox.

Προσωπικά θα πήγαινα για λύση Zenec και οχι κινέζικο LM, Winstron, σορρυ παίδες όσο και τζάμπα να είναι ο Chinavasion η ποιοτητα είναι γτπ. Τώρα εάν πάς για το μονοπάτι αφτερμαρκετ η Pioneer 3200BT είναι μακράν οτι καλύτερο έχει βγεί αυτές τις μέρες. Είναι λίγο πιο μικρό απο 7αρα αλλά απο ποιοτητα ήχου τα σπάει και με το παραπάνω.

Υπάρχει και μια τελική λύση που είναι να αφήσεις το εργοστασιακό όπως είναι και να του βάλεις ενα Dension Gateway 300 για να έχεις iPod, USB δυνατότητα και να πάρεις ενα βεντουζάτο GPS για να τελειώνει το θέμα. Το κίτ της Dension έχει και δυνατότητα να δουλεύει με τίτλους των τραγουδιών να βγαίνουν στην οθόνη του καντράν του αυτοκινήτου οπότε είναι τελείως μαμά πάλι το αποτέλεσμα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.