Jump to content



Windows 7: Play Crysis Without a GPU


neuromancer

Recommended Posts

Μας τα έλεγε η Intel αλλά δεν την παίρναμε στα σοβαρά. Έχει αρκετό δρόμο βέβαια ακόμη, αλλά το γεγονός ότι ο i7 ξεπέρασε σε fps την on-board VGA της Intel κάτι λέει.....

Άντε να πιάσουν δουλειά τα παραπανίσια cores γιατί τσάμπα τα έχετε οι περισσότεροι και κάθονται :book:

Οι λεπτομέρειες εδώ (sorry, είναι στα Αγγλικά):

http://www.tomshardware.com/news/windows-cpu-gpu,6645.html

Link to comment
Share on other sites

Αν καταφέρει η Intelα να φέρει τούμπα τον κόσμο όλο και να αχρηστέψει της GPUs κάνοντας τα graphics να παράγονται (πάλι!) στη CPU (που ξέρει να φτιάχνει), αυτό θα είναι το μεγαλύτερο turnover στην ιστορία!

Link to comment
Share on other sites

The following are benchmarks from Microsoft’s own test of Crysis, running at 800x600 with the lowest quality settings:

Notice that Intel’s Core i7 quad-core solution with Hyper-Threading, running at 3.0 GHz, outperforms Intel’s best integrated graphics solution.

Clearly WARP won’t be the ideal way to run the latest games. Nor do we expect enthusiasts with Core i7s to also be replacing integrated graphics. Thus, it’ll be interesting to see where Microsoft goes with this feature.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως "ψήνομαι" άγρια με αυτή την τεχνολογία καθώς θα μειώσει αρκετά το κόστος ενός gaming PC που το πιο ακριβό κομμάτι του είναι αναμφισβήτητα η κάρτα γραφικών, μία High-end κοστίζει περισσότερο από ότι ένα PS3 + με λίγο σπρώξιμο ακόμη παίρνεις και ένα XBOX 360 Arcade. Θα μου πείτε ότι δεν χρειάζεται κάποιος για να απολαύσει Games στο PC του μία high-end κάρτα αλλά 150€ minimum πρέπει να τα διαθέσει, αλλά θα χρειαστεί να κάνει αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών για να παίξει με αξιώσεις τα τελευταία games που θα βγούνε μετά από 1, 2 το πολύ χρόνια ας πούμε.

Ενώ αντίθετα η CPU, η RAM, κάρτα ήχου κτλ. δεν χρειάζεται να τα αλλάζει τόσο συχνά.

Θέλω να την σκέφτομαι αυτή την τεχνολογία κάτι σαν free performance boost σε software level για την κάρτα γραφικών και όχι να τρέξω το PC χωρίς κάρτα γραφικών καθόλου. Βέβαια έχει και αυτό την χρήση του για κατασκευή πολύ οικονομικών PC.

Επίσης λογικά και τα notebooks θα βοηθηθούν με αυτή την τεχνολογία καθώς υστερούν πολύ σε σχέση με τα desktop σε κάρτες γραφικών.

Link to comment
Share on other sites

Παιδες το ολο θεμα της αναβαθμισης στα pc ειναι οχι γιατι σε αναγκαζουν αλλα γιατι δεν ανεχεσαι να χασεις frames και αναλυσεις που εχεις μαθει.....οταν εγω τωρα εχω 280 gtx και παιζω 1920χ1200 me full ολα και πανω απο 60 fps πλην crysis λεμε τωρα , οταν θα το χασω αυτο και πεσω ποιο κατω θα σπαστω και θα τρεξω να αγορασω την καινουρια καρτα γραφικων....απλα με την κονσολα συμβιβαζεσαι σε θεματα ποιοτητας γραφικων! Εκει ειναι ολο το σκηνικο.....Και αυτο αποδικνυεται οτι και ενας με 8800 gtx που βγηκε μετα απο 5 μηνες τηνν κυκλοφορεια του 360 ακομη και τωρα σπερνει και ειναι 3 χρονων καρτα! Δεν μπορεις να εχεις το καθε χρονο κορυφαιο χωρις να δινεις φραγκο....

Οσο για το τοπικ η intel εχει τρελο χιλιομετρα να καλυψει για να πουμε οτι εχει γινει κατι πανω σε αυτο τον τομεα!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.