Jump to content



Brain test - Blinko - Παράπονο


dimpar

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα επισκεπτώμενος το αγαπημένο μου εδώ και χρόνια forum ήρθα αντιμέτωπος με αυτο το νέο bannerάκι. Ομολογουμένως μου έξαψε την περιέργεια και clickαρα πάνω του. Τελικά βρέθηκα αντιμέτωπος με μία οθόνη η οποία δεν πιστεύω ότι έχει θέση σε ένα τέτοιο forum. Είδα τρελές χρεώσεις για μία υπηρεσία αγνώστου προελεύσεως, σε ένα χώρο που είναι πολύ γνωστό ότι απευθύνεται και σε νεαρότερα μέλη τα οποία δεν νομίζω ότι θα αφιερώσουν το χρόνο που χρειάζεται για να διαβάσουν όρους κλπ. Ασφαλώς κάθε ένας αναλάμβάνει τις συνέπειες των πράξεών δίνοντας τον δικό του προσωπικό τηλεφωνικό αριθμό αλλά εμένα δε μου κολλάει.

Είναι μία μέθοδος εμπορίου την οποία έχω απορρίψει σαν άνθρωπος εδώ και καιρό και ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ένα forum το οποίο αγαπώ και επισκέπτομαι κάθε βδομάδα να προωθεί κάτι τέτοιο.

Δεν είμαι το πιο ενεργό μέλος αυτής της κοινότητας, αλλά είναι κάτι που δε μου αρέσει και νομίζω ότι θα συμφωνήσουν και άλλοι μαζί μου. Ειλικρινά δεν ξέρω αν κάποιος έχει κάποιο όφελος από αυτό, εμένα όμως δε μου αρέσει απλά και οφείλω να το δηλώσω.

Φιλικούς χαιρετισμούς και μπράβο στα παιδιά που κρατάνε αυτό το μέρος ζωντανό με τόσο ζήλο :)

Link to comment
Share on other sites

Καλά, μιλάμε για αλήτες.

Περνάει στην επόμενη εικόνα και στέλνει το μήνυμα, ότι νούμερο και να γράψουμε, χωρίς να απαιτείται να επιλέξουμε ότι διαβάσαμε τους όρους χρήσης.

Μετά μας χρεώνει συνδρομητικά.

Αυτό σηκώνει καταγγελία.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.