Jump to content

Προβλημα με υπολογιστη!

Recommended Posts

Posted

ΜΕ φωναξε μια φιλη μου χθες να της συνδεσω τον υπολογιστη και ενω τα εχω συνδεσει ολα οκ, μολις τον βαζω στο ρευμα, μολις ακουμπαω το κουτι, με χτυπαει το ρευμα...Ξαναδοκιμάζω να δω μηπως ηταν ιδέα μου, αλλα παλι το ιδιο...Ανοιξα το κουτι να δω μηπως ακουμπουσε τιποτα αλλα δεν βρηκα κατι...Τι μπορει να παίζει?:hm::hm::hm::hm:

Posted

Κοίτα,μια διαρροή υπάρχει πάντα.Το μηχάνημα είναι καινούργιο??Δες αν το backplate ακουμπάει σε κάποιο σημείο της μητρικής

Posted

Ολοκαινουριο αλλα δεν ειχα χρονο και εφυγα...Αυτο π μ εκανε εντυπωση ηταν οτι κ το καλωδιο της οθονης "χτυπαγε"!

Posted

Ανάμεσα στις βίδες που κρατάνε την μητρική και στην λαμαρίνα του κουτιού μπαίνουν κάτι άλλες "πίπες" δλδ οι βίδες βιδώνουν πάνω σε αυτές τις "πίπες" και αυτές πάνω στο κουτί!!

Προσεξέ το αυτό..... :triniti:

Αυτό γίνεται έτσι ώστε τα πίσω μέρη των συγκολήσεων των διαφόρων εξαρτημάτων πάνω στην μητρική να μην ακουμπάνε στο μεταλλικό κουτί!

Posted

Δοκίμασε το και σε άλλη μπρίζα καλού-κακού.Μπορεί να μην είναι γειωμένη

Posted

Να σου πω αυτο φανταστηκα και εγω αλλα δεν εχει αλλη μπριζα μεσα στο δωματιο(ελεος δηλαδη!)...! Αφου δεν επαθα χθες ηλεκτροπληξια, ενταξει...:p

Posted

Η πριζα λογικα αλλα μου εκανε εντυπωση γιατι το ειδα πρωτη φορα αυτο το πραγμα και ψιλοτρομαξα...Ειναι και ψιλοασχετοι απο υπολογιστες θα νομιζαν οτι το χαλασα εγω! :hehe::hehe::hehe:

Posted

Το "γαργάλημα" μου έχει συμβεί κι εμένα - πατούσα ξυπόλητος στο πάτωμα και έπιασα το σασί από το κουτί. Επιπλέον το δοκιμαστικό κατσαβίδι άναβε για τα καλά!

Στην μια περίπτωση δεν είχε γείωση η μπρίζα, παρόλλο που ήταν "σούκο" (την άνοιξα και είδα την απαταιωνιά - 12 ετών κτήριο - ήματρον!)

Στην άλλη περίπτωση μια βίδα ήταν πίσω από τη μητρική και βραχυκύκλωνε μητρική με backplate.

Και στις δύο περιπτώσεις ευτυχώς δεν κάηκε τίποτε αλλά ακόμη και τώρα απορώ που κάτι δεν κάηκε καθώς τη μία φορά δούλευε πολύ καιρό χωρίς γείωση και εγώ έβαζα χέρι μεσα και πείραζα πράγματα.

• 2 weeks later...
Posted

αν έκανε απλώς χτύπημα σαν τσακ μπορεί να ήταν στατικός ηλεκτρισμός, επειδή τα έβγαλες από τα σακουλάκια κλπ, αν αισθάνεσαι ότι σε ζάλιζε ή ότι σε γαργαλούσε για ώρα έχει διαρροή και πρέπει να το ψάξεις μήπως είναι προβληματικό το τροφοδοτικό

Posted

Δεν ηταν στατικος...Ηταν διαρροη καθαρα...Η εφταιγε η πριζα γιατι ειχα προβλημα και με το καλωδιο της οθονης... :(

Posted

αν έχει πρόβλημα η οθόνη μην την συνδέεις και καθόλου μην κάψει καμιά κάρτα γραφικών ή και μητρική

Posted

βάλε κάτω απο το κουτί ενα χαλάκι ή στις 4 άκρες του κομματάκια από χαρτόνι ή ξύλο...και μετα δεν θα σε ξαναχτυπήσει...έτσι σταμάτησε σε εμένα...

Posted

Αν είναι η μπρίζα παιδιά δε θα πρέπει να συμβαίνει αυτό με οτιδίποτε συνδέει σε αυτήν την μπρίζα και όχι μόνο με το pc? Γιατί άμα είναι έτσι, ας συνδέσει κάτι άλλο σε αυτήν την μπρίζα να δει αν θα τον τινάξει και πάλυ το ρεύμα για να ξέρουμε αν είναι θέμα μπρίζας(γήωσης) ή όχι.

Posted

Πάρε ένα δοκιμαστικό κατσαβίδι και πατώντας στο πατωμα (πλακάκια) δες αν έχει τάση στο σασί τοθ κουτιού. Αν ανάψει το δοκιμαστικο έχεις διαροή. Απλά πράγματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.