Jump to content



Πόση ώρα Χρειάζεται το Format?


blacksunart

Recommended Posts

έχω ένα δίσκο εδώ 640 wd 16 ΜΒ Buffer και έχω ξεκινησει από τις 11:30 τώρα το Φορμάτ και εδώ και τόση ώρα είναι στο 3%. και πώς υπολογίζεται η ώρα του φορμάτ? εκτός και αν κόλησε.

Link to comment
Share on other sites

καλά εντάξει ε. το σταμάτησα έκανα restart και μετα αφού είχε κρατήει απο πριν τον όνομα v: του έκανα Format με την επιλογή quick και τώρα δουλεύει. τη να πω. το έκανε μέσα σε δευτερόλεπτα...ελπίζω να μην μου παρουσιαση και αυτό πρόβλημα μετά ήμαρτον.

Link to comment
Share on other sites

αλήθεια και εμένα μου φάνηκε τραβηγμένο γιαυτό και το restart.

μάλλον θα είχε κολήσει ο disk management. μόνο που την επιλογή format την έκανα από τον υπολογιστή μου/δεξί κλικ format/quick και μέσα σε δευτερόλεπτα δούλεψε και μπορώ να περνώ μέσα αρχεία. ότι νά ναι είναι μερικές φορές ίσα ίσα να σε ταλαιπωρούνε.

ευχαριστώ phenomaria.

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά δεν αποκλείω το να θέλει ΩΡΕΣ ατελείωτες για Full format σε έναν 640άρη ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Ειδικά αν είναι με USB πχ, και όχι με κανένα Firewire.

Ο επεξεργαστής που είδα ερώτηση, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ταχύτητα του format. Έχουμε περάσει αυτό το bottleneck χρόνια τώρα. Με το Quick format αλλάζει μόνο μία πληροφορία η οποία λέει ότι ο δίσκος είναι κενός, όπως λέει και ο psyber.

Αν είσαι με USB στο κουτί, καλά έκανε και κράταγε τόση ώρα :p

Link to comment
Share on other sites

δε θα διαφωνήσω jpavly απλα μετά δοκίμασα το partition manager 9 και του έκανα format το ποιο κράτησε πάλι κανα λεπτό. εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι όταν αγοράζουμε δίσκο bulk στο σακουλάκι, αφού τον έχουμε συνδέση στο μηχάνη είτε εξωτερικά είτε εσωτερικά παμε στο disk management και του κάνουμε new partition ωστε να πάρει όνομα και format μαζι. αλλά στο disk management μου κόλησε στο 3% πάνω από μια ωρα και το προσπάθησα ξανά και πάλι τα ίδια έκανε. με την επιλογή από το my computer format με κλικαρισμενο το quick ο δίσκος δουλεύει. και βλέπω 596gb ελπίζω να μην φάει κανα κόλημα μετά γιατί δεν θα αντέξει το πεζοδρόμιο αυτή τη φορά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.