Jump to content



Vista Update και δισκος


Freak27

Recommended Posts

Εχω ενα προβλημα με το Update των Vista. Καθε δυο μερες μου κατεβαζει 7 γιγα ενημερωσεις απο τις οποιες χρειαζομαι μονο 1-2. Οι υπολοιπες μου τρωνε δισκο. Το partition των 100gb ηδη ειναι στα 70gb ελευθερα! Τι μπορω να κανω για να διαγραφω τις υπολοιπες που δεν ειναι σημαντικες?? θα γεμισει ο δισκος μ! 1 βδομαδα εχω το laptop!

Ευχαριστω πολυ

Link to comment
Share on other sites

Τα κατεβαζει ολα και μετα εγω επιλεγω ποια θα βαλω. Αυτα που δε βαζω ομως δεν μπορω να τα σβησω

Edit: Και μενα μου φανηκε περιεργο. Χθες ειχα 77gb και σημερα μετα το install ειχα 70gb. Τι να πω,μπορει να δεσμευεται καπως ο χωρος. Παντως μετα το update ειχα 7gb πιασμενα χωρις να κατεβασω τπτ. Δε καταλαβαινω!!!???

Link to comment
Share on other sites

Είσαι σίγουρος ότι είναι τα update ? γιατί μου ακούγεται κουλό... νομίζω ότι όταν δεν επιλέγεις να κάνεις install αυτά που κατέβασε τα κάνει erase τα αχρείαστα. Εγώ θα κοιτούσα και το System Restore στην θέση σου, γιατί είναι το μοναδικό που μπορεί να χρησιμοποιεί και 10 με 15% του σκληρού σου και να τρώει διάφορα gb από το πουθενά.

Δες εδώ

Microsoft

Κοίτα εκεί που λέει Shadow Copies and System Restore

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Άλλαξε αν θες και τον τρόπο που θα γίνεται το update...βάλτο να σε ενημερώνει πρώτα πριν κατεβάσει και να επιλέγεις εσύ ποια θα κατεβάσει και θα κάνει install....

+1 αυτο κανω και εγω και ειναι οτι καλυτερο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.