Jump to content



Προβλημα με 9950


nalamanos

Recommended Posts

Παιδια πριν μια εβδομαδα αποφασισα να κανω μια ολοκληρωτικη αλλαγη!Ετσι αλλαξα την 8800gts που ειχα με μια Ατι4870x2.Ολα καλα μεχρι εδω.Οι απλες ram που ειχα αλλαχτηκαν με 2x2 ocz reaper.Ερχομενος τωρα στο θεμα αποφασισα να αλλαξω και την cpu απο αmd 6000 σε 9950.Ολα καλα τοποθετο τα πραγματα και ανοιγω το μηχανημα αρχικα με τον επεξεργαστη 9600 ενος φιλου αφου δεν τον ειχα στα χερια μου.Ολα μια χαρα αλλα.... περνοντας τον 9950 τον τοποθετω αμεσως και τιποτα.Σαν να μην εφτανε ομως αυτο δοκιμαζουμε τον επεξεργαστη μου στην motherboard ενος φιλου και τελικα καηκαν και οι δυο!

Link to comment
Share on other sites

Από απόδειξη αγοράς ή από την παραγγελία αν θες μπορείς να δεις ίσως...

οι 2 μητρικες καηκαν γιατι δεν υποστηριζαν 140W cpu.

απλ

η M3A79 T υποστηριζει!;)

Αυτό πώς προκύπτει ?

Μ3Α32-MVP Deluxe/Wifi : Specs " *Support CPU up to 140W " & CPU Support List

GA-MA790FX-DS5 CPU Support List

Link to comment
Share on other sites

To ξέρω ότι την είχες...αλλά στο link που έχω πιό πάνω, αν το άνοιξες θα είδες τον 9950 ZFA...140W...;)

+ ότι επειδή σκεφτόμουνα κάποτε να αγοράσω την 770-DS3 για φίλο, σε σχετική ερώτηση που έκανα στην Gigabyte μου απάντησαν πως αν θέλω να έχω τέτοια υποστήριξη θα πρέπει να αγοράσω κάποιο από τα μοντέλα 790X ή 790FX...:cool:

Άλλωστε γιατί να μην υποστηρίζει? Μια χαρά στάδιο τροφοδοσίας έχει + ότι η Gbyte είναι συνεπής στα ΒIOS...εκτός κι αν γνωρίζεις κάτι άλλο...:hmm:

Link to comment
Share on other sites

και διπλα γραφει Ν/Α!!!

διαβασε καλυτερα πριν τη πατησεις!;)

Bollocks...το N/A δεν υπήρχε παλιότερα...γιατι τον γραφουν στη λίστα εξαρχής και κουραζονται extra άραγε ? Θυμάμαι ότι υποστηριζόταν + To BIOS F6 που είχε σαν σχόλιο "Update CPU ID (Support AM2 Phenom 9950 CPU)" δεν υπάρχει πλέον...

Τελικά τί πράγματα έχουμε καμμένα ? Την Μ3Α32 και τον 9950 μόνο ή και την Gigabyte ?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τελικα ο 9950 παιδια ειχε προβλημα και επιτελους ενα καλο νεο απο το e-shop.Δεν ειχα καμια αρνητικη αντιδραση απο τους τεχνικους στο θεμα απλα αφου ελεγθηκε και διαπιστωθηκε οτι εχει προβλημα ειδοποιηθηκα για την αλλαγη.Το μονο κακο ειναι οτι καθηστερησαν στον ελεγχο 4 μερες.Α και ενα αλλα κακο ειναι το οτι οι αγροτες εχουν κλεισει τον Ισθμο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.