Jump to content


Μελάνια για Epson πολυμηχανήματα


Recommended Posts

  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...
Τελικα ενδιαφέρομαι και εγώ για τον Epson...

Η συμβίωση μαζί του θα είναι οικονομική? :flag:

Απο πλευράς software ποιες είναι οι εντυπώσεις σας? :)

@dubber σου εφαγαν τα λεφτα?

Το αντίθετο.

Αρχικά είχα παραγγείλει κάτι μελάνια συμβατα από printerinks.com

Συμβατά μελάνια, πακέτο των 5xΜαύρο και 2xΌλα τα άλλα χρώματα. Τιμή κάπου 70€. Άργησαν να έρθουν όμως και ζήτησα refund από το paypal και από το ίδιο το κατάστημα αποφάνθηκαν ότι δεν έχουν stock Και μου επέστρεψαν τα χρήματα. Στο μεταξύ παραγγέλνω και το σετάκι που ανέφερα πιο πριν. Ένα πρωί που άργησα να πάω στη δουλειά χτυπάει ο ταχυδρόμος για συστημένο και μου δίνει 2 πακέτα. Τελικά είχαν στείλει και από printerinks :D

2 μέρες πριν παραλάβω το set από το ebay, μου έστειλε μήνυμα ο πωλητής αναφέροντάς μου ότι αν τα cartridges που θα παραλάβω είναι V4 δεν θα είναι συμβατά με τον εκτυπωτή μου και να μην τα χρησιμοποιήσω μέχρι να μας απαντήσει ο προμηθευτής του για το τί θα κάνουμε. Αφού έλεγξα κατά την παραλαβή του ανέφερα ότι όντως, δεν ήταν V5 άρα θα περιμένω απάντησή του για το τι θα γίνει. Εκείνος μετά από 2 ημέρες μου έκανε refund όλο το ποσό και μου μείνανε και αυτά τα μελάνια. Να αναφέρω ότι τα συμβατά που πήρα από printerinks είναι τα περισσότερα V5 αλλά το LM Και το LC είναι V3.1 άρα δεν παίζουν αφού πρέπει όλα να είναι V5 για να συνεργαστούν.

Αυτή τη στιγμή περιμένω να έρθουν αυτά τα οποία είναι μονο cartridges τα οποία έχουν chip V5.1 και είνια σίγουρα συμβατά ώστεσ να μπορέσω να χρησιμοποιήσω όλα τα μελάνια που έχω. Με λίγα λόγια, με ~20 ευρώ θα έχω μελάνια για περίπου 1 χρόνο+ με πολλές εκτυπώσεις!!! Απλά περιμένετε να επιβεβαιώσω ότι τα cartridges αυτά είναι οκ.

Παρεπιπτόντως, με όλη αυτή την ιστορία, πήγα να πάρω από Πλαίσιο ένα LM και ένα LC για να κάνω δουλειά μου μέχρι να βγάλω άκρη και είδα ότι από ~9,50€ έχουν πάει 10,90€ από τότε που πήρα τον εκτυπωτή, εκνευρίστικα και δεν πήρα τίποτα. Απλά θα περιμένω να παραλάβω τα καινούρια cartridges.

Link to comment
Share on other sites

Dubber τελικά τι προτείνεις:

1) Να παραγγείλω αδεια catridges και να κάνω refill ή

2) Να κάνω καμια παραγγελία με έτοιμα

Moυ τελειώνει το Light Cyan και πρέπει σύντομα να παραγγείλω

(btw τα σχετικά μηνύματα για τα μελάνια εγιναν νέο θέμα)

Link to comment
Share on other sites

Dubber τελικά τι προτείνεις:

1) Να παραγγείλω αδεια catridges και να κάνω refill ή

2) Να κάνω καμια παραγγελία με έτοιμα

Moυ τελειώνει το Light Cyan και πρέπει σύντομα να παραγγείλω

(btw τα σχετικά μηνύματα για τα μελάνια εγιναν νέο θέμα)

Για μένα, αν παίξει η φάση με τα refillable, είναι η ιδανική λύση. Με ~40€ έχεις ~12 x το κάθε χρώμα. Θες να δούμε πόσο κάνει αυτό σε κανονικά μελάνια? 12 x 6 x 10,90 = ~780€

Το θέμα είναι ότι Κίνα παίζει πρωτοχρονιά οπότε τα cartridges θα σταλούν 2/2/09 ώστε να σου έχω ασφαλές συμπέρασμα. Αν δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε, τι να πω, πάρε ό,τι σου τελειώσει και το κάνεις μετά, εγώ θα περιμένω γιατί το θεωρώ αλητεία το ποσό που θέλουν.

Ό,τι σε φωτίσει ο μεγαλοδύναμος :)

Link to comment
Share on other sites

δεν ξέρω τι λένε τα συγκεκριμένα

παλαιότερα που είχα ασχοληθεί με refill λόγω διαφορετικής χημείας ήθελαν πολύ συχνότερα καθαρισμό κεφαλών και στο τέλος παίζαν μόνο σε high quality άψογα και με κενά σε standard mode

επίσης πολύ βασικό για μένα είναι η αντοχή στο χρόνο

που αν δεν ψήσεις την εκτύπωση στο φούρνο (λέμε τώρα) θα το καταλάβεις πολύ αργά...

δεν ξέρω αν αξίζει,

είναι όντως τραγική η διαφορά αλλά όχι μόνο σε τιμή...

Link to comment
Share on other sites

hi, it has been sent by normal airmail, there is no tracking number for it, should be there around 5 to 10 working days, but sometimes will take slightly longer than normal, especially now in Greece the farmer block the road that might cause slight delays. thanks.

cube1113

Ρεζίλι διεθνώς...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μου ήρθαν τα Cartridges και δουλεύουν άψογα. Στην πραγματικότητα ενώ τα παρήγγειλα άδεια, ήρθαν και αυτά με μελάνι. :flag:

Clip-3.jpg

Να παρακαλέσω το αγαπητό Internet, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΕΛΑΝΙ :D

Η ποιότητα φαίνεται πολύ καλή, αρχικά δεν ξεχωρίζω διαφορές, στην πορεία θα δούμε, πάντως μάλλον η Epson θα με ξεχάσει για αρκετό καιρό...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.