Jump to content



[GOOC 2009]Gigabyte Open Overclocking Championship 2009 [Greek Qualifier by hwbox.gr]


Recommended Posts

Με χαρά σας ανακοινώνουμε πώς το hwbox.gr θα αναλάβει για λογαριασμό της Gigabyte να διοργανώσει τα qualifying rounds για την Ελληνική Overclocking κοινότητα, μέσα απο τα οποία θα προκριθούν οι νικητές για τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Gigabyte που θα λάβει χώρα στις 24/25 Απριλίου στην Τσεχία και κατ'επέκταση για τον Παγκόσμιο Μεγάλο Τελικό κατά την διάρκεια της Computex 2009 που θα λάβει χώρα στην Taiwan, τον Ιούνιο του 2009 !

Το GOOC 2009 είναι το πρώτο event του 2009 που θα ανοίξει την overclocking σκηνή για το 2009 και αναμένεται να μαζέψει τόσο στους Ευρωπαϊκούς τελικούς όσο και στους Παγκόσμιους, τους καλύτερους του είδους του ! Εκτός απο την Gigabyte που είναι και ο διοργανωτής του όλου event, σπόνσορες είναι και οι : η Intel στον τομέα των επεξεργαστών, η nVidia στον τομεά των καρτών γραφικών, η Enermax στον τομέα των τροφοδοτικών, η Kingston στον τομέα των μνημών καθώς και η Western Digital στον τομέα των σκληρών δίσκων !

5499010824dbd6.jpg

Ο τρόπος που μπορείτε να λάβετε μέρος είναι πολύ απλός. Το μετροπρόγραμμα που διαλέξαμε είναι το γνωστό σε όλους μας 3DMark01 SE που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν απο εδώ ! Ο λόγος που το διαλέξαμε είναι πώς είναι πιο εύκολο να διακριθεί κάποιος ακόμα και αν δεν διαθέτει τους τελευταίους επεξεργαστές της Intel, Core i7, και πώς το αποτέλεσμα δεν στηρίζεται μόνο στα MHz αλλά και στις ικανότητες του καθενός στο tweaking !

Για να το κάνουμε ακόμα πιο δίκαιο, το αποτέλεσμα θα πρέπει να βγεί με την συχνότητα του κάθε επεξεργαστή να μην ξεπερνάει τα 4.000MHz ενώ οι κατηγορίες θα είναι δύο και θα καθοριστούν απο την/τις κάρτα/κάρτες γραφικών που θα έχει ο καθένας. Έτσι λοιπόν θα έχουμε την κατηγορία μονής κάρτας γραφικών και διπλών καρτών γραφικών με τις ATi 3870X2/4870X2 και τις nVidia GTX295 και όλες τις υποκατηγορίες των GX2 καρτών της, να ανήκουν στην κατηγορία διπλών καρτών. Τα MHz στις κάρτες γραφικών δέν έχουν κανένα όριο .

Για να κριθεί ένα Score Valid θα πρέπει ο κάθε χρήστης να το ποστάρει στο 3DMark01 HWBot Ranking του hwbox εδώ με μια πρόταση που θα λέει "For the GOOC 2009" . Το screenshot εκτός απο το score του 3DMark01 και τα details του θα πρέπει να δείχνει ξεκάθαρα ένα παράθυρο με το GPU-Z και την καρτέλα του Graphics Card, ένα παράθυρο του CPU-Z με την καρτέλα του CPU και άλλο ένα CPU-Z με την καρτέλα του Memory, ενώ τέλος θα πρέπει να έχει validated link απο την Futuremark και να έχει ανέβει στο hwbot.org (ότι ακριβώς κάνουμε δηλαδή για να βάζουμε τα score μας στο www.hwbot.org ) !

Τα score θα τα ανανεώνουμε ανα τακτά χρονικά διαστήματα στο δεύτερο πόστ του συγκεκριμένου θέματος με φθίνουσα σειρά.

Επίσης, τα αποτελέσματα θα πρέπει να είναι στο όνομα ενός και μόνο overclocker(δεν μας νοιάζει αν θα τα βγάλετε 2 ή 5 μαζί) καθώς στην Τσεχία θα πάνε μόνο ο πρώτος απο κάθε κατηγορία και όχι η πρώτη ομάδα απο κάθε κατηγορία !

Τα αποτελέσματα θα είναι valid από τις 09.02.2009 και ώρα 00.00 μέχρι και τις 09.03.2009 και ώρα 00.00, αφού τηρούν και όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις !

Στο τέλος, ο νικητής της κατηγορίας μονής κάρτας γραφικών και της κατηγορίας διπλών καρτών γραφικών θα πάρουν ώς δώρο την πρόκρισή τους στον Πανευρωπαϊκό Τελικό στην Τσεχία για τις 24 & 25 Απριλίου και για όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες ασχέτου επιδόσεων, θα κληρωθούν τα παρακάτω δώρα, sponsored απο την Gigabyte :

Δικαίωμα συμμετοχής στον παραπάνω διαγωνισμό έχουν όλοι ! Ας αφήσουμε λοιπόν τα πολλά λόγια και ας αρχίσουμε το benching για να δούμε ποιος θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα για λογαριασμό της Gigabyte στην Ευρώπη και ας ελπίσουμε και σε όλο τον κόσμο !

Καλή αρχή και καλή τύχη σε όλους !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.