Jump to content



MSI RX3870-T2D512E-OC να την πάρω;


athlon=greek

Recommended Posts

παίδες έχω επάνω αυτή την gpu της gigabyte:http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=577 και,σκεφτομαι να βάλω μια παρόμοια(για crossfire) της msi:http://www.tbreak.com/reviews/article.php?cat=grfx&id=577&pagenumber=2 γιατί η τιμή της είναι καλή:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514260, δεν έχω απαιτήσεις γιατί δεν παίζω παιχνίδια,αντε κανα nfs το πολύ πολύ.Να την πάρω;

Link to comment
Share on other sites

απλά θα πιάσεις τις επιδόσεις της 4850 καταναλώνοντας περισσότερο ρεύμα και μην ξέροντας αν το crossfire θα υποστιρίζεται από όλα τα παιχνίδια που θα παίξεις. στην χειρότερη περίπτωση 50-60 ευρώ την πουλάς.

Link to comment
Share on other sites

+1, πουλα αυτη και παρε μια 4850, με τα λεφτα που θα εβαζες να παρεις αλλη μια. ετσι θα εχεις μια καρτα που θα παιζει τα παντα (αν και ειναι λιγο σχετικο αυτο σε σχεση με το συστημα που εχεις και τις αναλυσεις που παιζεις..!!). εγω σε 1440χ900 παιζω τα παντα.

αν ειναι για κανα NFS, οπως λες, κοιτα και την 4830.

Link to comment
Share on other sites

Φιλος εχει την asus με το αλλο το cooler ομως,κ η καρτα ειναι παρα πολυ κρυα..

εχει πολυ καλες θερμοκρασιες..το fan πανω απο 50% δεν χρειαστηκε να το βαλει ποτε..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.