Jump to content



OCZ Rally 2 - 8GB μόνο 3,5ΜΒ/s write???


thanassis

Recommended Posts

παιδιά αγόρασα αυτό το πολλά υποσχόμενο φλασάκι και βλέπω ότι η ταχύτητα εγγραφής είναι ίδια με των φτηνών, 3,5ΜΒ/s

τόσο πρέπει να είναι??? γιατί αναφέρει 8-15

Link to comment
Share on other sites

δοκίμασα και σε ntfs, και άλλες συσκευές τρέχουν κανονικά σε usb 2.0, και δοκίμασα και σε άλλους υπολογιστές, μήπως το προϊόν είναι πατάτα τελικά??? το έχει κανένας??? πάντως είδα στο forum της OCZ ότι είχαν κ άλλοι πρόβλημα, γνωρίζει κανένας πως λύνεται μήπως?

Link to comment
Share on other sites

θέλω να δω μήπως μου απαντήσουν από την ocz, γιατί δεν δημοσιεύουν την επίλυση του προβλήματος αλλά απαντούν προσωπικά, μήπως και βρεθεί λύση, αλλά ρώτησα και εδώ μήπως κάποιος γνωρίζει ή ξέρει κάποιο τρόπο επίλυσης του προβλήματος

Link to comment
Share on other sites

Δεν παρατηρησα κανενα προβλημα...Απο τα καλυτερα σε ποιοτητα κατασκευης και ταχυτητα στικ που εχουν περασει απο τα χερια μου. Βασικα το δευτερο πιο γρηγορο μετα το Voyager της Corsair.

Link to comment
Share on other sites

σοβαρά??? έχεις και εσύ ocz rally 2?? τι ταχύτητα εγγραφής έχεις?? πόσα GB είναι το φλασάκι??

To 16GB εχω...δεν εχω μετρησει ταχυτητα εγγραφής αλλα σιγουρα ειναι πολυ γρηγορο. Στην αναγνωση η ταχυτητα ειναι γυρω στα 32MB/s.

Δοκιμασε να παιξεις με τις εξης επιλογες:

post-418-1416073888,2257_thumb.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

το φλασάκι αντικαταστάθηκε από το e-shop, και πρόσεξα το εξής:

1)καμία σχέση με το προηγούμενο σε ταχύτητα, μέχρι και η αναγνώριση+εγκατάσταση γίνεται ακαριαία από το σύστημα

2)στους υπολογιστές που είχε παίξει το προηγούμενο, κουμπώνοντας το καινούριο έκανε εγκατάσταση ξανά (πράγμα που δεν μου έχει συμβεί ξανά, δηλαδή όταν κουμπώνω φλασάκι φίλου που είναι ολόιδιο δεν κάνει install)

3)το παλιό από την στιγμή που το πήρα και το έβγαλα από την ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, είχε κάτι όχι χτύπημα, αλλά σαν να πιέστηκε με πένσα να πω?? 2 σαν λακουβίτσες τέλοσπάντων, επίσης από την κάτω πλευρά ήταν σαν στραβό λίγο, σαν να στράβωσε δλδ και το πίεσαν με πένσα και δεν έγινε ακριβώς όπως ήταν, μιας και το πλαστικό με τις επαφές δεν ακουμπούσε στο μεταλλικό σασί του βύσματος

kenol.jpg

επίσης είχε σημάδια το usb, σαν να είχε κουμπώσει σε υπολογιστή!!!!!!!! (αν προσέξετε ότι βύσμα έχετε χρησιμοποιήσει έχει από κάθε οπή κάτι γραμμές κάθετες με την άκρη του βύσματος)

grammes.jpg

το πλαστικό καπάκι όμως δεν κούμπωσε σε εκείνο το σημείο ώστε να υποθέσω ότι προέρχονταν από αυτό..

μου άφησε πολύ κακή εντύπωση μέχρι που είδα και το καινούριο φλασάκι που ήταν όντως άθικτο!!!!!

συμπέραινα λοιπόν, ότι το φλασάκι το προηγούμενο ήταν κάποιο που επέστρεψε από RMA από την OCZ και πουλήθηκε σε εμένα για αχρησιμοποίητο...

προφανώς το σκέφτηκα από την πρώτη στιγμή αλλά δεν μίλησα μην μου απαντήσουν ότι δημιουργήθηκε πρόβλημα από κακή χρήση...

έχετε κάτι να πείτε;;;;;;;;;;;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.