Jump to content



Προτείνετε κάποιο πρόγραμμα επεξεργασιας βιντεο


mea-culpa

Recommended Posts

Καλησπέρα θα ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται κάποιο πρόγραμμα επεξεργασιας βιντεο αλλα αυτο που θελω να κανω ειναι να μπω μεσα στο βιντεακι που εχω και να αλλαξω την ενδυμασια καποιου ας πουμε να φοραει κατι αλλο ή να τον αντικαταστησω τελειως. θελω να ρωτησω αν γινεται αυτο με καποιο προγραμμα και να ειναι οσο πιο απλο γινεται στη διαχειριση του σε εφικτα επιπεδα. ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Final Cut Pro

Adobe Premier, Avid Express Pro.

Εάν δεν έχεις ασχοληθεί, δοκίμασε το adobe γιατί κυρίως θα βρεις εκατομμύρια βοηθήματα στο νετ καθώς και tutorial κλπ κλπ.

Και μην ξεχνάς ότι και να γίνει ακόμα και να αισθάνεσαι ότι τίποτα δεν θα πάει στραβά.........ΠΑΝΤΑ SAVE.

Link to comment
Share on other sites

Αυτα που αναφερεις ειναι αρκετα δυσκολα να τα κανεις και δεν νομιζω να σε βοηθησει καποιο προγραμμα σαν τα προαναφερομενα. Προσωπικα μονο το Pinnacle εχω χρησιμοποιησει αλλα δεν ειναι για τετοια πραγματα...

Ισως πρεπει να δεις το Adobe After Effects...και πανω.

Link to comment
Share on other sites

Aν θέλεις να τον εξαφανίσεις μπορείς να τον μασκάρεις(rotoscoping) με πχ after effects αλλά από πίσω του θα έχεις κενό.Αναλόγως το background σου μπορείς να το γεμίσεις ένα απλό matte (αν πχ είναι μαύρο ή μονόχρωμο), αν όχι clone tool στο photoshop και καρέ καρέ βάψιμο, ή διπλογύρισμα από την αρχή με και χωρίς τον ηθοποιό(δύσκολο αν κινείται η κάμερα).

Αν θέλεις να του αλλάξεις ρούχα είναι πολύ πιο δύσκολη διαδικασία και εξαρτάται τι ακριβώς γύρισμα έχεις κάνει, αν θέλεις να του αλλάξεις μόνο χρώμα στα ρούχα, αν θέλεις να του προσθέσεις κουμπιά :-) ή αν θέλεις πραγματικά να του αλλάξεις τα ρούχα.Η τελευταία είναι η πιο δύσκολη διαδικασία.Τα πιο απλά εργαλεία για αυτό είναι after effects--->mocha--->3dsmax--->after effects.

Αν θέλεις κάτι πιο απλό, όπως να του φορέσεις από πάνω ένα δισδιάστατο ρούχο τότε πάλι με after affects μπορείς να ακολουθήσεις τη διαδρομή και τέλος η ιστορία :-).

Αυτά σε γενικές γραμμές ακολουθώντας τις πιο απλές διαδικασίες

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.