Jump to content



Overclocking Core i7 (D0)


wacko_gr

Recommended Posts

Και cascade έχει και 950 είναι αυτός:D

Aυτό που έδειξε δεν είναι συχνότητα για κάθε μέρα:D

Aπλά αυτή η συχνότητα είναι σπάνια ακόμα και στο cascade(-100C).....To batch με Β όντως φαίνεται να clockάρει καλύτερα από το Α:D

Link to comment
Share on other sites

Εχω την Gigabyte x58 ud5, δεν χρειάστηκε ούτε υδρόψυξη ούτε αλλαγή σε ρυθμίσεις Voltage.

Ο ι7 920 D0 μου, είναι στα 4ghz αυτή τη στιγμή σε θερμοκρασία 39-42c, απλώς οι μνήμες που χρησιμοποιώ δεν είναι στα 1867 που είναι η ονομαστική τους αλλά στα 1600. (δεν ξέρω αν μπορώ να την πάω παραπάνω με τον multiplier θα δω αργότερα).

Είμαι πρωτάρης (κατοχή λιγότερο από 24 ώρες )στις νέες μητρικές s1366 με ddr3 για i7 920 cpu οπότε δεν έχω τελειοποιηθεί σε μεγιστοποίηση overclocking.

Μήπως έχοντας σε auto τα cpu kai ram voltage δεν έχω σωστό overclocking? Δεν έχω προβλήματα σταθερότητας όμως, ενώ και η εμπειρία μου απο τον e8500 και την παλαιότερη μου μητρική λέει οτι αν ολα δουλεύουν σε auto σημαίνει οτι η μητρική βρήκε τι χρειάζεται να δώσει σε ισχύ και όλα είναι εντάξει.

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά, τυχαίνει να έχω αυτή την στιγμή το συστημα ενός φίλου για το ΣΚ...

920 DO - DFI X58 - 6gb xms3 1600 c9 - 9800gt - Chieftec 650 - True Black

Επειδή πρώτη φορά πίανω 920 και είμαι και μέσα στην εξεταστική, έχουμε κανα standard set ρυθμίσεις να ανέβει λίγο...κάποια πεπατημένη...

Τώρα απλά έχω αλλάξει το blk σε 160 και 10 multi στις ram και είμαι stable στα 3200...αλλά βλέπω 3,8 και 4αρια και ζηλεύω...:p

Link to comment
Share on other sites

+1

Στο αυτο η Ρ6Τ στα 200χ20 δινει αν θυμαμαι καλα στη cpu 1.45v!!!!!!!!!

@beetlejuiced σε load τι temps εχεις?

Σε παιχνίδια που μπορώ να δω , 44 βαθμούς μέγιστο, αλλά έχω μια ακριβη ψύκτρα πάνω στον επεξεργαστή διότι βιαζομουν να σετάρω το νέο σύστημα και δεν είχα διάθεση να ψάχνω. Αυτα παθαίνεις όταν δεν προσέχεις αν ήταν boxed ή όχι ο επεξεργαστής που αγόρασες. H V10 Coolermaster είναι, διαφημίζεται οτι απάγει έως 200w από την cpu...

Απλώς να προσθέσω αν δεν κοιτάξατε τι κατανάλωση έχει ένα σύστημα με i7 920, συγκρίνοντας με τον ε8500 που είχα (με ίδια κομμάτια εκτός απο μητρική και μνήμη) είναι στα 260+watt ενώ ο Ε8500 ήταν στα 140 !!

(Ξέρω, με 90+ ευρώ βάζεις υδρόψηξη θα πειτε, έτσι είναι αλλά δεν είμαι fun του watercooling, αν ήταν να πάω σε κάτι διαφορετικό θα δοκίμαζα ψύξη peltier ή εμβύθυση της μητρικής (έστω) σε ακριβό θερμοαγώγιμο ουδέτερο υγρό, υπάρχει ένα αψογο για τέτοια δουλειά το χρησιμοποιεί και η NASA αλλά δεν θυμάμαι όνομα αυτή τη στιγμή, είναι με κωδικό όνομα :p μια και με έπιασε να ψάξω http://en.wikipedia.org/wiki/Coolant ^^ )

Έγινε επεξεργασία από beetlejuiced
Link to comment
Share on other sites

Βασικα 44 βαθμοι ειναι λιγο αδυνατο να εχεις αφου τα καλυτερα κιτ υδροψυξης ειναι γυρω στους 70.

Κατεβασε το core temp και αστο να τρεχει minimized, τρεξε πχ 3dmark και δες τι θερμοκρασιες εχει καταγραψει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.