Jump to content



Ποδηλατό-thread (CycleLab)


performer

Recommended Posts

Ωραιότατο γιώργαρε να το χαίρεσαι. Το μόνο που με χαλάει είναι το πράσινο λάστιχο. Προσωπικά θα του έβαζα ένα τέτοιο: http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=35728 σε ασημί και θα έδειχνε πολύ καλύτερα!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σήμερα έβαλα το κοντέρ (Pro DIGI-10) στο "κίτρινο". Το λάστιχο είναι 27x1 1/4 και επειδή δεν έβρισκα αυτή τη διάσταση στο manual έβαλα 27x11/4 fifty (2174). Πήγα τη βόλτα* μου και μου φάνηκε ότι με έκλεβε προς τα κάτω.. Googlαρα τώρα και βρήκα ότι για τη διάστασή μου ο κωδικός είναι 2155.

*Πρώτη φορά οδήγησα το "κίτρινο" για μια ώρα συνεχόμενα και κατάλαβα καλά ότι δε μου ταιριάζει, πιάστηκαν τα χέρια μου. Εδώ και καιρό αισθανόμουν ότι πρέπει να σηκώσω λίγο το τιμόνι αλλά πρέπει να αλλάξω το λαιμό για να το πετύχω αυτό. Το πρόβλημα δε φαίνεται καλά στα 5-10 λεπτά που κάνω για να πάω στο μάθημα αλλά στη 1 ώρα φάνηκε. Ίσως φταίει και το ότι ρίχνω αρκετό βάρος στο τιμόνι.. τέσπα :ph34r:

Το κλέφτικο κοντέρ έγραψε αυτά:

17.3 KM dist

55min time

20 KM/h avg

47 KM/h max

Καλά είναι για αρχή νομίζω.. ελπίζω αύριο πάλι :beer:

Link to comment
Share on other sites

Μόλις γύρισα από ποδηλατοβόλτα....το gps έδειξε μια διαδρομή 48χιλιομέτρων.

Σε γενικές γραμμές η ποδηλατοβόλτα ήταν πολύ καλή και όλοι κάθονταν παναγίτσες χωρίς ιδιαίτερες μαγκιές όπως τις προάλλες. Σε αυτό βέβαια βοήθησε ο τραυματισμός (δυστυχώς) ενός ποδηλάτη που δεν ήταν και πολύ επιπόλαιος......(ασθενοφόρο με μια πρώτη εκτίμηση για κάκωση σε πλευρά και γοφό (έπεσε με αρκετά χιλιόμετρα στο πλάι σε στροφή).

Πέραν του τραυματισμού πάντως η διαδρομή Θησείο-Νέος Κόσμος-Βύρωνας-Δάφνη-Αγιος Δημήτριος-Ποσειδώνος-Θησέως-Καλλιθέα-Πετράλωνα-Θησείο

ήταν απολαυστική χωρίς πολλές στάσεις και χωρίς άλλα παρατράγουδα.

Ωραίο παρεάκι και ο kostas82 με το φιλαράκο του. Φίνα. Άντε και την Κυριακή με Loumpen. :dance3:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

CBPXNARIV_P1.jpg

δευτέρα κάνω παραγγελιά για έναν φίλο από το παραπάνω ποδήλατο, το σκελετό,πιρούνι,λαιμό,τιμόνι και ίσως και παλουκόσελο.

χωρις παλουκοσελο θα παει ~1070

με >> ~1180

πιστεύω για τα λεφτά του θα βγει τοπ ποδηλατάκι σε συνδυασμό με τη σειρά shimano 105 που έχει το παιδί.

Link to comment
Share on other sites

Άμα έχεις κουρσάκι και ξέρεις τους δρόμους φροντίζεις να μην πας από τη μεριά του δρόμου με τις λακούβες....στη χειρότερη κάνεις και ελαφρύ ελιγμό να την αποφύγεις.......Τώρα αν δε προλαβαίνεις ή δε μπορείς απλά μοιράζεις το βάρος......πίσω οταν η λακούβα είναι στη μπροστά ρόδα και μπροστά όταν η λακούβα περνά την πεταλιέρα............Προς το παρόν σε όσες διαδρομές έκανα σοβαρή λακούβα δεν πάτησα. (υπάρχει μια εδώ στο forum που είναι πιο πιθανό να την πατήσω) :hehe:

Εντάξει σίγουρα το κουρσάκι δεν είναι mountain να πέφτεις χύμα στις λακούβες και να μην σε νοιάζει....αλλά με προσοχή και τα παραπάνω tips δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

Μαντίνεια και επιστροφή σήμερα..

Time: 0:53:55

AVG: 22.2 KM/h

MAX: 47.2 KM/h

Dist: 19.96 KM

Οι ανηφόρες με πέθαναν.. η διαφορά που έχει το Stage από το δικό μου είναι χαοτική :zzz:

εγώ είχα πάρει το stage από το φίλο που θα πάρει το planet x.

AVG:31.6 KM/h

MAX:62.3 km/h

Link to comment
Share on other sites

Τι θες να πω; :p

Ένα Pro DIGI-10 είναι. Το 'χα πάρει πριν 4+ χρόνια, αν θυμάμαι καλά κάπου στα 29€. Λέει ώρα, χρόνο οδήγησης (δε μετράει όταν σταματάς), ΜΩΤ, μέγιστη ταχύτητα, συνολικό χρόνο οδήγησης (δε σβήνει με soft reset), συνολικά χιλιόμετρα (το ίδιο) και χιλιόμετρα από το τελευταίο reset.

:victory:

Link to comment
Share on other sites

Μιας και πιασαμε τα κοντερ,οταν βγαζετε την μπαταρια στα δικα σας,μετα αφου την ξαναβαλετε,θα εχουν μεινει τα stats? (συνολικα km,μεγιστη ταχυτητα,συνολικος χρονος,μεση ταχυτητα κτλπ) .Εμενα μεχρι και η ημερομηνια/ωρα μηδενιζεται....:boxed:

Link to comment
Share on other sites

http://cgi.ebay.com/LCD-Bike-Bicycle-Computer-Odometer-Speedometer-9704-/170494379142?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27b241c486

Λέω να πάρω ένα για το Ideal που χρησιμοποιεί ο father μιας και κράτησα το Pro για την κούρσα. Καλή τιμή ε; :kiss:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.