Lakisss Ιούνιος 5, 2012 #6001 Ιούνιος 5, 2012 Εμένα μου έχουν σπάσει τρία πισινά φώτα από τους κραδασμούς στο χώμα...αστείο το πλαστικό που έχουν.Πήρα δύο τέτοια και σώθηκα!!! (ένα μπροστά στο τιμόνι και ένα πίσω στο παλουκόσελο)New Bicycle Bike Caution Safety Rear 5 LED Lights Silicone Black Blue White Red | eBay
Evan Ιούνιος 5, 2012 #6002 Ιούνιος 5, 2012 Πολυ ωραια ειναι! Το μπροστινο φωτιζει 1-2 μετρα στο δρομο?
ΝTG Ιούνιος 5, 2012 #6003 Ιούνιος 5, 2012 Ναι NTG, αυτο που παραθετεις το εχει το dealextreme, ειναι κλασσικο κομματι, παιζει και να το εχει και φθηνοτερα.. Δεν ειναι πολλα τα λεφτα παντως 40-45 ευρω για 1000 lumen, τωρα περι κατοπτρου σε αυτα τα κινεζικα δεν εχεις καποιο standard, ειναι trial& error πιο πολυ, οποτε να τσεκαρεις τα comments των χρηστων που παιζει να αντιπροτεινουν.To συγκεκριμενο που εβαλα εχει 100+Ε..(και παιζει και ακριβοτερα αναλογα το καθε μαγαζι)Δεν ειμαι για trial and error καταστασεις..Τα 40ευρα δεν εχουν διαχυση (που να με ικανοποιει).Δυνατα ..δεν αντιλεγω ..αλλα και 900αρι και μικροτερο να ειναι δε με χαλαει...διαχυση να εχει.δες αυτα τι κρυσταλλα εχουν τα περιφερειακα και δες και τα "δικα μου".TrustFire CREE XML-T6 + XPE-R2 3-Mode 1800-Lumen 3-LED White Bike Light w/ Batteries Pack - Free Shipping - DealExtreme.Και 2000Lumen να ελεγε δε με ενθουσιαζει.
Lakisss Ιούνιος 5, 2012 #6004 Ιούνιος 5, 2012 Πολυ ωραια ειναι! Το μπροστινο φωτιζει 1-2 μετρα στο δρομο?Δεν φωτίζουν αυτά, για να σε βλέπουν είναι. Πάντως είναι τζάμι, αγκαλιάζουν σφιχτά το σίδερο, δεν κουνιούνται και δεν εξέχουν σαν π....Το πίσω το πήρα λευκό επειδή τα led φωτίζουν όλο το λάστιχο-θήκη και φαίνεσαι από μακριά.Το μπροστινό το πήρα μαύρο για τον ακριβώς αντίθετο λόγο, να μην σε ενοχλεί στο μάτι.
Myralis Ιούνιος 5, 2012 #6005 Ιούνιος 5, 2012 Για πίσω έχω ένα PRO που δεν θα το συνιστούσα, νομίζω κάνει την δουλειά του (που είναι να με βλέπουν από μακριά) αλλά σπάεθ ευκολα, φευγει ευκολα από το ποδήλατο και τα σχετικά, οπότε 2-3 σαν του Λάκη θα σε βολέψουν. Για μπροστά, Cateye.. είχα πάρει κάτι σαν αυτό παλιότερα (υποθέτω απλά παλιότερο μοντέλο). Για τα λεφτά του είναι καλό, φωτίζει μπροστά ικανοποιητικά όταν είναι συνέχεια αναμένο, και όταν το έχω να αναβοσβήνει (χαμηλότερη κατανάλωση-με προσέχουν περισσότερο), τα μπροστινά μου μηχανάκια/αυτοκίνητα νομίζουν ότι πίσω τους είναι μπατσικό με φάρο.. , βλέπω την αντανάκλαση στις πινακίδες 50+ μέτρα μπροστά. Δεν κρατάει πολύ η μπαταρία, αλλά ακόμα και στα τελευταία τους το αναβόσβημα φαίνεται..
fotme Ιούνιος 5, 2012 #6006 Ιούνιος 5, 2012 @ evan (εδιτ> τωρα ειδα τα κομμεντ, οτι σου προτεινει ο lakisss) οτι θες απο φακους γενικα dealextreme εχει κ κατι ωραια πισω φωτα σιλικονης.. για φως μπροστα προτεινω να ειναι 2 battery setup για να εχεις αυτονομια και να μην dimmarei γρηγορα. περαν του μπροστινου φωτιστικου, χρειαζεται να εχεις και μπροστινο ασφαλειας λευκο strobe, παιζουν αντιστοιχα σιλικονης οπως τα πισω. ωραια αλλα υπερτιμημενα ειναι τα knog, που κλωνους του και original εχει το dealextreme οπως σου ειπα.@ntg, απο τις φωτο του γομαριου το κρινεις οτι δεν εχει διαχυση για ποδηλατο? μην το εχεις στο μυαλο σου σαν φακος mode, διοτι τοτε εισαι πεζος και βλεπεις στα 2-3 μετρα, στο ποδηλατο το εχεις σχεδον οριζοντιο και σε λιγο μεγαλυτερο υψος (τιμονι vs ακρη χεριου). Αλλα μια η αλλη δεν μπορουμε να βαζουμε τετοιους ανακλαστηρες?
fotme Ιούνιος 5, 2012 #6009 Ιούνιος 5, 2012 @NTG με ενδθουσιασμο βρηκα αυτο, τι λεει, λες να εξασφαλιζει το wide angle? [ame]http://www.amazon.com/Angle-MagicShine-Gemini-Lupine-Headlight/dp/B004WLCLQY/ref=pd_sim_sg_3][/ame] το πιο σημαντικο ειναι το battery pack να ειναι αδριαβροχο!
DJD Ιούνιος 5, 2012 #6010 Ιούνιος 5, 2012 Θα πέσουν κορμιά το σάββατο.. έχω κανονίσει διαδρομή-κίλερ. Σαν πριόνι είναι το διάγραμμα BoardsEvil200 - A bike ride in Stillorgan, County Dublin, IE
l2phile Ιούνιος 5, 2012 #6011 Ιούνιος 5, 2012 Πόσο το κόβεις; Κανένα 15ωρο; [MENTION=699]ΝTG[/MENTION] τι το θες το wide angle φακό...στο ποδήλατο...σε άσφαλτο; Δες αυτό @ 5:00 [ame] [/ame]
DJD Ιούνιος 5, 2012 #6012 Ιούνιος 5, 2012 Δε ξέρω.. απλά ελπίζω να μη χρειαστούμε φώτα Αν έχει καθαρή μέρα νυχτώνει περίπου στις 10+
ΝTG Ιούνιος 5, 2012 #6014 Ιούνιος 5, 2012 @ntg, απο τις φωτο του γομαριου το κρινεις οτι δεν εχει διαχυση για ποδηλατο? μην το εχεις στο μυαλο σου σαν φακος mode, διοτι τοτε εισαι πεζος και βλεπεις στα 2-3 μετρα, στο ποδηλατο το εχεις σχεδον οριζοντιο και σε λιγο μεγαλυτερο υψος (τιμονι vs ακρη χεριου). Αλλα μια η αλλη δεν μπορουμε να βαζουμε τετοιους ανακλαστηρες? Απο review.. Το ειχα ποσταρει και παλιοτερα (το review)... Και [MENTION=8837]l2phile[/MENTION] ..το θελω για καλοκαιρι πορους σκοτινα και γυρω περιοχες να αισθανομαι ασφαλεια ως προς το τι υπαρχει γυρω μου. Σε αρκετα σημεια...μη πω ολα(πλην κατοικισιμων περιοχων) δεν υπαρχει καν φωτισμος. Δε θα με χαλαχαγε και για εδω να βγαινω λιγο πριν το σουρουπο..γιατι με τα 30φευγα σαν ελαχιστη θερμοκρασια δε θα παλευευται edit το review που ειχα δει τοτενες.. http://www.bikeradar.com/gear/article/best-mountain-bike-lights-28195/ Εχει βγει και νεοτερη εκδοση με 1800lumens ..816Ε το μοντελο(δεν ειναι τιμη ..μη μπερδευτει κανεις)
l2phile Ιούνιος 5, 2012 #6015 Ιούνιος 5, 2012 Αφού ο ψιψινό[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] δεν μας παίρνει σε καμιά βόλτα, το γυρίσαμε στο light τρέξιμο. 70 υψομετρικά :banging: SportsTrackLive | agras | Running
Myralis Ιούνιος 5, 2012 #6016 Ιούνιος 5, 2012 [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] [MENTION=1243]fotme[/MENTION] [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] [MENTION=596]greekfragma[/MENTION] και για όποιον άλλον ενδιαφέρεται.Ποιος είναι μέσα να κανονίσουμε χαλαρή βολτούλα ΜΤΒ στην πάρνηθα για αυτό το ΣΚ?Ήδη μίλησα λίγο με Gomar, fotme και Greekfragma, αλλά από τα λόγια μέχρι να κανονιστεί χαλάει το θέμα.. κάντε like όσοι ενδιαφέρεστε και θα προσπαθήσω να το κανονήσω με τηλέφωνα και PM
Κωστάκης Ιούνιος 5, 2012 #6017 Ιούνιος 5, 2012 πωωωωωωω! το έψηνα άσχημα... next time.NA ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΑΜΩ :shout:
GoMaR Ιούνιος 5, 2012 #6018 Ιούνιος 5, 2012 Αφού ο ψιψινό[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] δεν μας παίρνει σε καμιά βόλτα, το γυρίσαμε στο light τρέξιμο.70 υψομετρικά :banging: SportsTrackLive | agras | Running ρε γκρινιαρη εχεις ποδηλατο ;;;; εγω δευτερο δεν εχω Κυριακη εχω την ζορικη πεντελη και για μπανιο στους καταρρακτες!
GoMaR Ιούνιος 5, 2012 #6019 Ιούνιος 5, 2012 τι σας εχω ; video απο βραδινη με go pro 2 [ame=http://vimeo.com/43459391]Night Rides @ Βασιλικα Κτηματα on Vimeo[/ame]
fotme Ιούνιος 6, 2012 #6020 Ιούνιος 6, 2012 Πεντελη που? καταρρακτες που? Myralis να η βολτα που ζητας! Για μπανιο παμε δικαστηκα/μαραθωνα, χρειαζεται να ξεκινησουμε νωρις ομως γιατι θα βγαλουμε την μπεμπελη..επισης η πεντελη δεν ειναι ιδιαιτερα ζορικη...ποια διαδρομη λες?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.