Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

Εγω για τον μονο κοσμο που απορω ειναι για αυτους που ακουνε στην διαπασων μουσικη.

Πως γινεται να οδηγεις οταν δεν ακους τι γινεται γυρω σου...

ή απλα δεν τους νοιαζει τι γινεται?

Επειδη παντως ειμαι στους δρομους καθε μερα, διαφορετικες ωρες και βλεπω τι γινεται γυρω μου, να πω οτι τα ποσοστα των οδηγων που δεν μπορουν ή δεν ξερουν να οδηγουν, σε σχεση με τους schumi wannabees εχουν μεγαλη διαφορα υπερ αυτων που δεν μπορουν ή δεν ξερουν να οδηγουν.

Επισης το θεμα με το κινητο τηλεφωνο εχει ξεφτυλιστει σε μεγαλο βαθμο. Προχθες μεσημερι γυρνωντας απο την δουλεια σε ενα πληθος 30 σχεδον αυτοκινητων, οι 20 περιπου μιλουσαν στο κινητο.

Οδηγικη παιδεια δεν προκειται να αποκτηθει ποτε δυστυχως. Ποτε δεν θα σταματησει ο Ελληνας για να περασει ο πεζος, ποτε δεν θα προτιμησουμε να φρεναρουμε για να αφησουμε τον αλλον να μπει στην λωριδα, ποτε δεν προκειται να κανουμε δεξια ενω ειμαστε στην αριστερη και πηγαινουμε με 60 και χιλιες δυο αλλες συμπεριφορες που δειχνουν αν μη τι αλλο τραγικη οδηγικη παιδεια, εως ανυπαρκτη.

Πολυ ευκολα μπορουν να μαζευτουν λεφτα απο τις τροχαιες παραβασεις αλλα ...

Τιποτα βεβαια απο ολα αυτα δεν απασχολει το κρατος ουτε τον Ελληνα.

Ποιο σημαντικα ειναι τα μιζωματα για τα υποβρυχια που μπαταρουν ή η σαμπανια στο .... της Τζουλιας παρα το οτι σε καθε εξοδο το καλοκαιρι ξεκληριζεται ενα μικρο χωριο...

Και βεβαια ειναι μ@κ@κες οι αγγλοι που εχουν φτιαξει σχολεια για παιδια κατω των 16 μεσα σε πιστες ωστε να μαθουν οδηγικη συμπεριφορα, ειναι μ@κ@κες οι Σουηδοι που για να δωσουν διπλωμα σε ενηλικα, πρεπει να κανει 3 χρονια μαθηματα σε ΟΛΕΣ τις καιρικες συνθηκες.

• Like 8

Πάντως στο θέμα αυτό πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε σταδιακά. Ειδικά όταν αρχίσει να φεύγει η φουρνιά των 40-50άρηδων που τα φλας τα έχουν διακοσμητικά. Προσωπικά έμαθα στον πατέρα μου να βάζει ζώνη πριν εκκινήσει καν, έπειτα από πολλές φωνέσ βέβαια. Τη λέω και αβέρτα στα κοντινά πρόσωπα, λίγο-λίγο και θα βελτιωθούμε (λέω τώρα).

Οντως εδω ζωνες δεν φορανε οι μισοι...εγω πλεον το χω κανει συνηθεια και αν οδηγαω χωρις ζωνη,νιωθω σαν να μην καθομαι καλα στο καθισμα.και πριν καιρο ουτε ο πατερας μου φορουσε και μετα απο πιεση δικη μου,της μανας μου κτλ την συνηθισε...το ιδιο ισχυει και για το κρανος που πολλοι το εχουν διακοσμητικο στο χερι και ας εχουν σκασει 500Ε για αυτο.

τα βίντεο είναι από το 2007.εύχομαι να είναι ήδη στον τάφο και κυρίως χωρίς να έχει πάρει άλλους μαζί του.αν έχει πάρει τουλάχιστον να έχουν τα ίδια μυαλά στο τιμόνι.όσο λιγότεροι καραγκιόζηδες στο τιμόνι τόσο το καλύτερο.

• Like 1

"ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Η Παρορμητική συμπεριφορά χαρακτηρίζεται από την αδυναμία ενός ατόμου να αντισταθεί σε μια παρόρμηση και να μην πραγματοποιήσει μια πράξη. Επίσης, απότάση για άμεση, γρήγορη, μη σχεδιασμένη αντίδραση, καθώς και από την απουσίαπρόνοιας για τις τυχόν αρνητικές συνέπειες για τον ίδιο ή για τρίτους."

"ΑΝΔΡΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ"

Τα διάβασα πολύ προσεκτικά τα link που μου παρέθεσες αλλα επέτρεψέ μου να έχω ακόμα διαφορετική άποψη.

Εξακολουθώ να πιστεύω οτι είναι τα πάντα θέμα μυαλού και ωριμότητας μιλώντας για ψυχικά υγιείς ανθρώπους πάντα.

Ο οδηγος κανει το αμαξι και οχι το αντιστροφο.

Επίσης μετά απο συζητήσεις με άτομα τα οποία έκαναν την υπέρβαση απο τα 75hp στα 150-200-300 (βάλε ότι νούμερο θές) βγήκε το συμπέρασμα οτι όλοι τους ανεξαιρέτως ήταν πολύ πιο προκλητικοί και επιθετικοί στον δρόμο όταν καβαλούσαν τα μικρά τους αυτοκίνητα , γιατί ''ψαχνόντουσαν'', απ ότι όταν ανέβηκαν σε ιπποδύναμη

για τον λόγο του οτι δέν είχαν να αποδείξουν κάτι...

• Like 1

Προσωπικα το video με ολη την οικογενεια να χαχανιζει οταν ο makinen τους παει προς τον αλλο κοσμο μου αναψε ολα τα λαμπακια.Απιθανη ειναι η μανα που κραταει το πιτσιρικι για αεροσακο και να γελαει με τον γιγαντα αντρα της που τους παει μαμιοντας ελπιζω να εχει καρφωθει σε κανενα δεντρο χωρις να εχει παρει κανενα αλλο μαζι του....

Σε αυτα τα video θα δειτε απο τους μεγαλυτερους μακακες οδηγους η οικογενεια του δεν παει πισω στην μακακια βεβαια αλλα λεμε:

Kαι τα κορυφαια:

Θεωρώ απίστευτη την έλλειψη του στοιχειώδους ενστίκτου της αυτοσυντήρησης. Μα καλά δεν φοβάται; Τυφλές στροφές και κάνει προσπέραση;;;;;;;; :wall::wall::wall::wall:

Δηλαδή οκ, τη ζωή σου τη γράφεις στα @ σου. Οι άλλοι τι σου φταίνε. ε ρε κάτι άτομα... ανατρίχιασα.

Tι να πω...οτι και να πει κανεις λιγο θα ναι.

Μολις ειδα ομως το τελευταιο βιντεο.Και μετα λεμε γιατι γεμισε ο κοσμος απο τετοιους.

Αμα το παιδι το μαθαινεις απο 5 χρονων να οδηγαει,περιμενε να το βρεις σε κανα χαντακι στα 17 του και δεν υπερβαλω.

Τα video τα συγκεκριμένα είναι καταπληκτικά αλλά αν ήταν οδήγηση σε ταινιά κυνηγητού,γιατί όταν βλέπεις τον άλλον να έχει παιδί μέσα και να πετάγεται μπροστά σε νταλίκες για να κάνει προσπέραση σε φορτηγό,τα μισά χιλιόμετρα να τα κάνει στο αντίθετο ρεύμα,άστο καλύτερα τον καταλάβαμε.

Και εμένα σε τέτοια ηλικία με έχει αφήσει ο πατέρας μου να πάρω το τιμόνι,αλλά στην μέση του πουθενά και με 20χμ για πλάκα,όχι πάνω στον δρόμο να έκανε ένα λάθος ο μικρός να έπεφταν πάνω σε καμιά κολώνα.

Ή να αλλάξει μυαλό ή θα συμφωνήσω με τον φράγμα και ας είναι και πατέρας,γιατί αν υπάρχει αυτός κινδυνεύει και το παιδί του χωρίς να φταίει.:bad:

Όσο για την ζώνη (ας πω και εδώ την ψυχασθενική μου γνώμη),για μένα από την στιγμή που δεν είναι παιδί ή δεν έχει να αφήσει παιδιά πίσω,όποιος θέλει ας την βάλει,αν δεν θέλει είναι επιλογή του,επιλογή που όταν την κάνει αποδέχεται ότι με το παραμικρό φρενάρισμα ή τρακάρισμα μπορεί να σπάσει τον λαιμό του στην οροφή,ή να βγει απ'το παρμπρίζ.

Προσωπικά εντός πόλης για μετακίνηση 10 λεπτών και ειδικά καλοκαίρι,αδυνατώ να γυρνάω σπίτι να δοκιμάζω μέχρι και πυροσβεστήρες για να σβήσω το σύγκαμα που έχω φάει,επειδή ήμουν σφηνωμένος σε ένα κάθισμα με 40-43c θερμοκρασία καμπίνας (air conditions sucks).

Βέβαια όταν μπαίνω σε SUV ή Van ή Minivan (97%) φοράω,γιατί σε περίπτωση που τρακάρουμε θέλω να λέω ότι μόνο γρατζουνιές έφαγα επειδή ήμουν σε μεγάλου όγκου και βάρους οχήματος.:nerd:

Προσωπικά εντός πόλης για μετακίνηση 10 λεπτών και ειδικά καλοκαίρι,αδυνατώ να γυρνάω σπίτι να δοκιμάζω μέχρι και πυροσβεστήρες για να σβήσω το σύγκαμα που έχω φάει,επειδή ήμουν σφηνωμένος σε ένα κάθισμα με 40-43c θερμοκρασία καμπίνας (air conditions sucks).

Έλα τώρα, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Δεν ενοχλεί και τόσο η ζώνη. Καλύτερα να πάρεις ένα μαξιλαράκι για τη ζώνη και να τη φοράς.

Γενικά το να μην φοράς ζώνη, με τους κίνδυνους του ΤΙ μπορεί να πάθεις και σε απλά τρακαρίσματα, και δεδομένου πως στατιστικά το 85% των ατυχημάτων συμβαίνουν στην πόλη και στο «πετάγομαι στο περίπτερο και έρχομαι» και το 15% μόλις στην εθνική (που εκεί πάνε μερικοί και βάζουν ζώνη ενώ στην πόλη ΔΕΝ), είναι απλά ηλίθιο.

Και ειδικά στην εθνική (που τα χμ είναι πολλά) πρέπει να φοράνε ΚΑΙ οι πίσω γιατί απλά θα σκοτώσουν τους μπροστινούς σε περίπτωση ατυχήματος.

Ναι, και έχει 4 πόδια και την λένε Lila Pause…

Και εγώ κατά καιρούς είχα κάτι biatches με κάτι τζάγκς ΝΑ, αλλά εδώ μιλάμε για το Ποτέμκιν για να μην μπορεί να βάλει. Είναι πολύ σκληρό, μιλάμε για σουτιέν από αντίσκηνο ή μουσαμά οικοδομής δηλαδή, Quadraple DDDD + και έτς.

Έλα τώρα, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Δεν ενοχλεί και τόσο η ζώνη. Καλύτερα να πάρεις ένα μαξιλαράκι για τη ζώνη και να τη φοράς.
Ή απλά αποδέχομαι τον όρο... Και τις κλήσεις. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.