Jump to content



Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)


LevelOne

Recommended Posts

Πετρο ελπιζω παντως εκει που τα κανεις αυτα να εχεις ορατητοτητα και άπλα γιατι δημοσιος δρομος με υγρασια και λιωμα λαστιχα δεν θελει και πολυ να σε μαζευουν η απο κανα χωραφι η κανενα ατυχο που περναει...

Link to comment
Share on other sites

Παιδες θα αλλαξω μπαταρια στο κάρο μόνος μου , υπάρχει κάποιο θέμα - κάτι που πρεπει να προσέξω η απλα την βγαζω και βάζω την νέα ? ( το ράδιο δεν εχει κωδικό , δεν πιστευω να μου κανει κανα κόλπο το ιμομπιλαιζερ )

Link to comment
Share on other sites

ράδιο και συναγερμός είναι τα συνηθισμένα προβλήματα.

Στα υπόλοιπα, απλά βγάζεις πρώτα τον αρνητικό και μετά τον θετικό, και αντίστροφα η τοποθέτηση, βάζεις πρώτα θετικό μετά αρνητικό.

Καλού κακού ρίξε ένα ελαφρό καθάρισμα στους πόλους πριν τους βάλεις.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι ο πρώτος ουτε ο τελευταίος , . Εχει παίξει πολυ καλη στούκα πάντως για να διπλωσει ετσι το ψυγείο και απο τις 2 πλευρες (λογικα εφερε τουμπες μετα την πρόσκρουση ) η μοτο αυτη μπορει να εχει αχρηστευθει τελειως αφου και ολα να τα αλλαξεις μπορει να τραβαει - ζυγιζει κλπ .

Link to comment
Share on other sites

Παντως ποσο σιγουρος παιζει να εισαι για τον εαυτο σου για να παρεις καινουργια μηχανη και να κανεις αμεσως καγκουριες?(γιατι δεν νομιζω να εγινε ετσι στα 82 χλμ απο κανονικη οδηγηση εκτος και αν ειναι πολυ γκαντεμης)

Link to comment
Share on other sites

Eιναι πολλά που παζουν ρολο . Αν εισαι πιτσιρικάς πχ και πας απο παπι σε μηχανή που ανεβάζει 180κμ και κανει 0-100 σε 5sec ( αντιστοιχία super car ) δεν θελει πολυ . Ο Ελληνας φημιζεται και λίγο για την καγκουρια και την οδηγική ανωριμότητα .... Μπορει να του εκλεισε καποιος τον δρόμο , μπορει να το εδωσε βολτα σε καποιον φιλο του που δεν ηταν εξοικειωμενος με το γκαζ... Το πρωτο που ειπα παιζει πολυ παντως .

Aρκετοι πεφτουν με νεες μηχανες παντως επειδη ακριβως δεν σεβονται το γκαζ... Η δεν ξερουν τι μπορει να κανει αυτο που καβαλανε μεχρι να μαθουν τα ορια του συνηθως τα μαθαινουν με σκληρο τροπο .

Για να καταλαβεις απο παπι σε ενα μονοκυλινδρο μοταρντ με 50-60 αλογα ειναι σαν να πας απο smart σε mitsubishi lancer evolution με κανα 400 αλογα.

Έγινε επεξεργασία από Athens2004
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.