Jump to content



Sony vs Sony


MeddlingMageGR

Recommended Posts

Αν και δεν είναι κατάλληλη εποχή για λάπτοπ (δεν είναι ευρέως διαδεδομένες οι DDR3 και είμαστε εν αναμονή για τα W7) ενδιαφέρομαι να πάρω ενα σχετικα καλό μηχάνημα. Και είμαι ανάμεσα σε 2 Sony απο ενα πολύ γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών.

Την σύγκριση μπορείται να την δείτε εδώ : http://tinyurl.com/nnmgen

Το ένα είναι 400 ευρω ακριβότερο απο το άλλο, και προσφέρει παραπάνω :

α) 512RAM στην κάρτα γραφικών (που δεν με πολυενδιαφέρει, η HD 4650 μου κάνει και με το παραπάνω)

β) 6 αντι για 4GB RAM (ούτε αυτό με ενδιαφέρει, μιας και παίζω με 32bit Vista, και όταν με το καλό βγούν τα 7, ίσως να αγοράσω τα 64bitα. Και με τα 4GB μια χαρα είμαι. Αρχοντας)

γ) Στο ακριβό μηχάνημα λέει στα χαρακτηριστικά της οθόνης, οτι χρησιμοποιεί X-Black (double lamp), ενώ το άλλο σκέτο X-Black. (αυτό δεν φαίνεται στην καρτέλα της σύγκρισης, αλλα στις επιμέρους καρτέλες των λάπτοπ).

Αυτο το double lamp τι είναι ρε παιδιά? Αξίζει τα 400 ευρώ παραπάνω? Η δεν φαίνεται καμια διαφορά ?

Link to comment
Share on other sites

Ρε φιλε δεν το πας καλα.

Πες μας πρωτα τις αναγκες σου και τα χρηματα που διαθετεις και μετα θα σου πουμε τη γνωμη σχετικα με το τί να διαλεξεις.

Δεν σε ενδιαφέρουν οι ανάγκες μου..... Εγώ σου δείχνω 2 πράγματα, και θέλω να μου απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα. Δεν ρώτησα "ποιο είναι καλύτερο, τι να διαλέξω", αλλα "τί ειναι αυτό το dual lamp και αν αξίζουν τα 400 ευρώ παραπάνω η οθόνη, η μνήμη, και το writer". Το πόσα λεφτά θα δώσω και ΑΝ θα τα δώσω, αυτό είναι δικό μου θέμα, που σε καμια περίπτωση δεν σε αφορά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.