MeddlingMageGR Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2009 Αν και δεν είναι κατάλληλη εποχή για λάπτοπ (δεν είναι ευρέως διαδεδομένες οι DDR3 και είμαστε εν αναμονή για τα W7) ενδιαφέρομαι να πάρω ενα σχετικα καλό μηχάνημα. Και είμαι ανάμεσα σε 2 Sony απο ενα πολύ γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών. Την σύγκριση μπορείται να την δείτε εδώ : http://tinyurl.com/nnmgenΤο ένα είναι 400 ευρω ακριβότερο απο το άλλο, και προσφέρει παραπάνω :α) 512RAM στην κάρτα γραφικών (που δεν με πολυενδιαφέρει, η HD 4650 μου κάνει και με το παραπάνω)β) 6 αντι για 4GB RAM (ούτε αυτό με ενδιαφέρει, μιας και παίζω με 32bit Vista, και όταν με το καλό βγούν τα 7, ίσως να αγοράσω τα 64bitα. Και με τα 4GB μια χαρα είμαι. Αρχοντας) γ) Στο ακριβό μηχάνημα λέει στα χαρακτηριστικά της οθόνης, οτι χρησιμοποιεί X-Black (double lamp), ενώ το άλλο σκέτο X-Black. (αυτό δεν φαίνεται στην καρτέλα της σύγκρισης, αλλα στις επιμέρους καρτέλες των λάπτοπ). Αυτο το double lamp τι είναι ρε παιδιά? Αξίζει τα 400 ευρώ παραπάνω? Η δεν φαίνεται καμια διαφορά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2009 double lamp= 2 λαμπες στην οθονη ( ολα τις εχουν)Απλα το ενα εχει τετοιες μνημες http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1109014&Manufacturer=Sony&category=69981007&catalog=21 που απλα ειναι κλεψια Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeddlingMageGR Ιούλιος 19, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2009 Δλδ μου λές, οτι και το "μικρο" εχει dual lamp οθόνη, που απλώς δεν το γράφει? Είσαι σίγουρος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 19, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2009 Δεν δινω ορκο αλλα το βρισκω απιθανο να μην εχει 2 λαμπες η οθονη του.Σε ενδοιαφερει μονο η Σονυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeddlingMageGR Ιούλιος 19, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2009 Κυριως ναι. Εκτός κ αν έχεις βρει κάτι με παραπλήσιες δυνατότητες και χαμηλότερη τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 19, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2009 το ενα λεει οτι εχει blu-ray writer και το αλλο drive..παιζει και αυτο ενα ρολο!για κανενα dell δεν το σκευτεσαι ? ( πριν τα εβλεπα γιαυτο ) XPS 16'' αλλα δεν ξερω ποσο παει :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
epivitor Ιούλιος 19, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2009 Ρε φιλε δεν το πας καλα.Πες μας πρωτα τις αναγκες σου και τα χρηματα που διαθετεις και μετα θα σου πουμε τη γνωμη σχετικα με το τί να διαλεξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeddlingMageGR Ιούλιος 20, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2009 Ρε φιλε δεν το πας καλα.Πες μας πρωτα τις αναγκες σου και τα χρηματα που διαθετεις και μετα θα σου πουμε τη γνωμη σχετικα με το τί να διαλεξεις.Δεν σε ενδιαφέρουν οι ανάγκες μου..... Εγώ σου δείχνω 2 πράγματα, και θέλω να μου απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα. Δεν ρώτησα "ποιο είναι καλύτερο, τι να διαλέξω", αλλα "τί ειναι αυτό το dual lamp και αν αξίζουν τα 400 ευρώ παραπάνω η οθόνη, η μνήμη, και το writer". Το πόσα λεφτά θα δώσω και ΑΝ θα τα δώσω, αυτό είναι δικό μου θέμα, που σε καμια περίπτωση δεν σε αφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούλιος 20, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2009 Φίλε μου όποιο σου αρέσει πάρε αλλά να μην σου τύχει και χαλάσει γιατί δεν έχουν και το καλύτερο service. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.