Jump to content

Βαλτε μια "τουρμπινα" στο PC σας.....

jax7480

Recommended Posts

Το νεο cooler της εταιριας CoolerMaster......

η σχεδιαση του βασιζεται μαλλον στην εμφανιση μιας τουρμπινας αεροπλανου

μπορειτε να δειτε τι λεει η εταιρια για το cooler εδω

Πιστευω οτι θα κανει δουλεια....

και ενα λινκ με review απο τον Απιστο.......

post-51-1416070549,8447_thumb.jpg

Εντυπωσιακό! Παρόλ 'αυτά μου θυμίζει ένα συνδυασμό ψύκτρας/ανεμιστήρα της Silverado. Αν και το συγκεκριμένο coolermaster είναι μακράν εντυπωσιακότερο.

Είχα την τύχη(?) να έχω χρυσοπληρώσει το silverado επί εποχής thunderbird 1.4, στο οποίο δεν ξέρω αν έκανε δουλειά το ασήμι, αλλά η σχεδίασή του ήταν πρωτοποριακή...

Το cooler της coolermaster είναι μακράν εντυπωσιακότερο, σίγουρα ένα μεγάλο + σε κουτί με παράθυρο.

Χμ, ιδέα: shuttle κουτί αλουμινένιο, με πλέξι στο πάνω μέρος και αυτή τη ψύκτρα μέσα... όλα τα money guys, :)

εχω δοκιμασει την πρωτη σειρα του reference design (ιδιο fan και ψηκτρα- διαφορετικος τροπος installation) δεν θα ελεγα οτι ειναι ιδιαιτερα αποτελεσματικα και αθορυβα....

• 1 month later...

Το καλό με αυτό το κουλεράκι είναι οτι εκτός από το μοντέρνο σχεδιασμό του , επιτρέπει στον αέρα να πάει σε όλη την ψήκτρα και όχι μόνο στις άκρες . Που σημαίνει καλύτερη και πιο ομοιόμορφη κατανομή του αέρα και συνεπώς και της θερμοκρασίας.

Αρχική απάντηση από RootX [18-09-2003 και 10:44]

Είχα την τύχη(?) να έχω χρυσοπληρώσει το silverado επί εποχής thunderbird 1.4, στο οποίο δεν ξέρω αν έκανε δουλειά το ασήμι, αλλά η σχεδίασή του ήταν πρωτοποριακή...

Το cooler της coolermaster είναι μακράν εντυπωσιακότερο, σίγουρα ένα μεγάλο + σε κουτί με παράθυρο.

Χμ, ιδέα: shuttle κουτί αλουμινένιο, με πλέξι στο πάνω μέρος και αυτή τη ψύκτρα μέσα... όλα τα money guys, :)

shuttle? τι είναι αυτό Φάνη? νέο κελεπούρι? το silverado στο έκλεψε κανεις να το νάνει δαχτυλίδι?:happy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.